- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
válasz
Thunderzolee #3633 üzenetére
Szia!
Ennél a hirdetés értékelésénél, valószínűleg elfelejtette Peti N95 eladó a második kérdésre a rádiógombot bejelölni.
Korábbi értékelések, ahol nem jelölték be a rádiógombokat egyáltalán (amennyiben minden eladótól megszerzi a hozzájárulást, tudom módosítani ezeket az értékeléseket):
- Hirdetés Eladó: min4rt
- Hirdetés Eladó: princeblade
- Hirdetés Eladó: HunyusÜdv,
-
válasz
Thunderzolee #2424 üzenetére
- már megválaszolták, elsiklottam felette
(#2421) wolfnet bugreportba illeszd be egy képpel karöltve, mert archív, aktív hirdetést lehet hosszabbítani, akkor ezt is logikusan lehetne hosszabbítani.Beillesztettem! -
válasz
Thunderzolee #2424 üzenetére
De lehet, archív hirdetésnél kiválasztod a hirdetést amit vissza szeretnél állítani. Aztán megjelenik egy olyan opció hogy Hirdetés státusza: ott átállítod Jegelt -re aztán már tudja is értékelni a vevő.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Acer notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest