Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Aktív témák
-
zsiga667
addikt
A kedvedért most nem idézőjellel kezdek, OK? :)
Bocs hogy csak most reagálok, hétvégén ritkán jutok géphez.
1.''Nem lehet h te is csorgatod a nyálad aztán itt probálod takargatni?''
Nem. Előszöris azért, mert nincs szükségem ilyen konfigra. Másodszor meg azért, mert ha lenne, akkor elmennék egy boltba és megvenném. :P
Harmadszor pedig ha kicsit figyelmesebben végigolvasod a topic elejét, én voltam az egyik aki igyekezett védeni a topicnyitót a ''nyálcsorgatókkal'' szemben...
2.''Inkább szólj a kedves topiknyitó gépéhez mint h állandoan a másik hsz-át ba****tod!''
Mivel tavasz óta nem vettem semmit a gépembe, ezért el vagyok maradva egy kicsit hardverügyben, az A64 és X800/6800 ismereteim sajnos hiányosak így nem feltétlenül tudok sok hasznos tanácsot adni. Amit tudtam (pl. hogy 12cm-es ventis tápot vegyen) azt le is írtam. Mások hozzászólásaiból pedig igyekeztem kiemelni és kijavítani a hibás tanácsokat hogy ezzel is a topicnyitónak segítsek. Te viszont eddig nem mondtál semmi építő jellegűt, vagy tévedek? :F
3.''Ne ércs félre nem kostolgatlak csak te mindig ''-vel kezdted a hsz-t''
No problem, csak te se érts félre please.
Aktív témák
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest