- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Aktív témák
-
atty
tag
Nahhh, megjöttem. Köszi az eddigi válaszokat. Nekem kéne a kétcsatornás memóriavezérlő! Netto áron tudok hozzájutni cucchoz, szal az ár így értendő. Kis plussz zseton még mehet az alaplapra. Akinek van még ötlete, ne tartsa magába.
:D -
anulu
félisten
A BH7-et pußtán amiatt mer(t)em ajánlani, mert ugyebár volt egy nagyon híres elődje... Igen! A BH6! :) Az pedig a hősi Celeron 300A @ 450 dolgot nagyon tudta és még sok mást is :)
Amúgy sok jót hallottam mindenmellett a BH7-ről.
De hogy ne legyek ennyire OFF, a duál-DDR-hez ASUS P4G8X :) -
Versus
senior tag
Valóban fasza kis tunning lap de pont a kétcsatornás ram kezelést nem tudja.
Intel chipsetesben nehéz lesz 30+áfá-ért ilyet találni mivel még a pure P4G8X is 51 bruttó olcsóbb helyeken.A rászánt összegből talán kijön egy Sis655-ös ami tudja ezeket a fícsöröket.Vagy vársz 2 hónapot a Canterwoodra ami állítólag olcsóbb lesz mint a Granite Bay és vagy megveszed azt vagy annyira olcsó lesz utána a GB hogy már azt is feléred. Persze ha tudsz várni 2 hónapot ..... :) -
atty
tag
Sziasztok! Mostanában tervezek új P4 alaplap vételt (Intel chipsetes, Intel procihoz). Tanácsot kérnék vétel ügyben: van kb. 30 ezer pénzem rá (netto árhoz mérve), ami fontos: kétcsatornás memóriavezérlés (mondjuk 333MHz-es memóriával (vagy 400)), AGP8X, 533MHz-es P4 proci támogatás, Hyperthreading támogatás. Asus?, Abit? egyéb? Előre is köszönöm!
Aktív témák
- Brave
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- YouTube
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- eBay
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest