Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple Watch
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Mobil flották
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
proximus
senior tag
Hááát ha arra a ''Nagy doksi'' -ra gondolsz (.pdf?), akkor tudtomman az inkább csak átfogóan tárgyalja a dolgokat(leginkább csak konkrét progikat: Openo., xcdroast, stb).
Viszont van ennél egy sokkal elegánsabb megoldás is
: man parancsnév. Parancsok pl.: kill, killall, ps, mount, umount, grep, find, slocate, locate, ls, cp(másol), rm(töröl), pppd, sleep, cat, cd, df, du, file, tar, gzip, halt(lecsuk), shutdown, init, less, ln, mk(...), mv ,mc, reboot(újraindít), shred(visszafejthetetlen törlés), startx, swapon, swapoff Én kb ezeket szoktam használni
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
: man parancsnév. Parancsok pl.: kill, killall, ps, mount, umount, grep, find, slocate, locate, ls, cp(másol), rm(töröl), pppd, sleep, cat, cd, df, du, file, tar, gzip, halt(lecsuk), shutdown, init, less, ln, mk(...), mv ,mc, reboot(újraindít), shred(visszafejthetetlen törlés), startx, swapon, swapoff Én kb ezeket szoktam használni