Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
proximus
senior tag
Hááát ha arra a ''Nagy doksi'' -ra gondolsz (.pdf?), akkor tudtomman az inkább csak átfogóan tárgyalja a dolgokat(leginkább csak konkrét progikat: Openo., xcdroast, stb).
Viszont van ennél egy sokkal elegánsabb megoldás is
: man parancsnév. Parancsok pl.: kill, killall, ps, mount, umount, grep, find, slocate, locate, ls, cp(másol), rm(töröl), pppd, sleep, cat, cd, df, du, file, tar, gzip, halt(lecsuk), shutdown, init, less, ln, mk(...), mv ,mc, reboot(újraindít), shred(visszafejthetetlen törlés), startx, swapon, swapoff Én kb ezeket szoktam használni
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bioshock 2 Special Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IT Megoldások és szolgáltatások
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
: man parancsnév. Parancsok pl.: kill, killall, ps, mount, umount, grep, find, slocate, locate, ls, cp(másol), rm(töröl), pppd, sleep, cat, cd, df, du, file, tar, gzip, halt(lecsuk), shutdown, init, less, ln, mk(...), mv ,mc, reboot(újraindít), shred(visszafejthetetlen törlés), startx, swapon, swapoff Én kb ezeket szoktam használni