Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
válasz
AnonymusX #23 üzenetére
Ugyanúgy az új változattal játszol
- igazából nem is nagyon volt új változat, a régihez adtak új megjelenítést. Az hogy az online funkcióból vágtak más kérdés. Én a kampányban nem igazán találkoztam semmi problémával. Nagyon jól visszaadta a régi hangulatát naprakészen -
hapakj
őstag
válasz
AnonymusX #21 üzenetére
Igen, erre a cinematicra céloztam. Szerintem nem nagy cucc. A többi cinematic teljesen jól fel lett újítva és az ingame grafika is teljesen rendbe van. Nomeg átverve kb az van, aki nem tájékozódik előre mit vesz. Nem az első eset, hogy egy végleges játék nem pont úgy néz ki, ahogy a trailer.
Hát ezt mivel PC-re nem adtunk ki eddig egy 14 éves játékot dolgot, ezért nyugodtan lehúzhatjuk a felhasználókat annyira viszont nem érzem át
Egyébként GTA Definitive Edition megjelenésével, ha jól tudom a storeokból kikerültek az eredeti változatok. Nem tudom, hogy be lehet-e manapság szerezni őket. W3 Reforged-ban meg ott a kapcsoló, hogy az eredeti játékot játszhasd. -
hapakj
őstag
válasz
AnonymusX #19 üzenetére
Kamu előzeteseket mutogattak róla
- amúgy az a fennakadás azon az egy cinematic-on, ami végül nem úgy került bele a reforgedba az egy kicsit túlzás volt. Amúgy szerintem grafikailag teljesen tisztes felújítás volt, szerintem fél árért megérte.Pl. Red Dead Redemption, ahogy látom kb nem sok update-t kapott megjelenésben, még kb teljes áron tolják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest