- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Jó számokkal készül a Samsung generációváltásra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung U900 - nagyot Soul?
- Egy hét múlva startol a Redmi Note 14
- Android szakmai topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
MARCHOS
csendes tag
November 29.óta játszok a játékkal és ez nem fair to play. A játék sokszor befolyásolja a mérkőzés eredményét, mitől is lenne akkor fair to play? Lassú,darabos mozgás is jellemzi a labdát vezető játékost, van olyan mikor futok vele és megállni már nem tud, belebotlik az ellenfélbe. Passzok, sokszor túl erős,ágyúból lőnék ki. Egyszóval, messze áll mint fc kihívó!
-
miro.
senior tag
Ez igazabol egy mobiljatek lett.
Jatszal,ne fizess,de ha egy ido utan nem fogsz,onnan belassul a fejlodes,es ordit a jatek azert,hogy tegyel bele penzt.
Lesznek meg itt jatek kozbeni reklamok,kulonfele szinu gyemantok stb..[ Szerkesztve ]
Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
toxicjew
addikt
Most fedeztem fel a topicot. Sajnos a leírtak alapján igazam volt, ez még nagyon nem az, amire a FIFAn kiégett játékosok várnak. Sok időre lesz még szükségük, de ki tudja, 1-2 év múlva lehet már méltó kihívója lehet a másik ganénak.
-
|AP|
veterán
hát nem tudom, tegnap eljutottam odáig, hogy meccs közben kapcsoltam ki.
Nem is azért mert felb@szódtam, egyszerűen csak meh.... ráuntam, nem okoz élvezetet játszani vele, rájöttem, hogy csak a grind miatt csinálom, hogy fejlődjön a csapat.Nemrég jött ki ez a cikk, igazából sajnos egyet kell értsek vele...
-
tenaijo
tag
Ha lehet normál mezőnyjátékból is értelmes gólokat szerezni, akkor sokkal elfogadhatóbbak ezek a glitchek. Nyilván szar érzés ilyenekből gólt kapni, de ha jobban játszol, úgyis megvered az ellenfeled. Az idei
Fifa-banEA FC-ben pont ez a rossz, hogy kb csak glitchekkel lehet érvényesülni elitben, mert bármit csinálsz blokk/védés/mellé.szerk.: ne felejtsük el, hogy ezek játékhibák, nyilván patkány dolog kihasználni őket, de mégis csak a játék része valahol...
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
Apa kezdődik...
Gold 3-ban már megjelentek a glitch abuzáló véglények a hátul passzolgatós időhúzással és a folyamatosan erőltetett meta-glitchekkel.
Gondolom valami nagyokos youtuber feltöltött egy kickoff-glitch videót (nem, szándékosan nem kerestem rá), mert tegnap 3 egymás után következő ellenfelem is ezt nyomta, és beletelt kis időbe mire rájöttem hogy lehet kivédekezni.
De volt itt jobbról-balra hajszálpontosan átívelek egymás után többször egyérintőből, majd beívelek és kapásgól, meg leszerelhetetlen labdatartás és hasonló finomságok.Szóval ja... lehet ez is csak addig élvezetes amíg alsóbb divekben szórakozik az ember, feljebb már megy ugyanaz a patkánykodás. Kár lenne érte...
-
xymano
csendes tag
Már jó.
Első mécs 6-1 re nyertem -
xymano
csendes tag
Másnak sem indul el a játék vagy csak nekem nem akar ps 5n? Nem csatlakozik a szerverhez azt írja
[ Szerkesztve ]
-
miro.
senior tag
Kicsit nekem ez a leszokasod olyan,mintha azt mondanam,hogy leszoktam az egyik cigirol,es atmegyek a masikra.
Addiktiv kell hogy legyen,mert maskulonben nem fognak vele jatszani..
Jonni fog itt is minden,csak egyenlore szvsz nem kell,(vagy nincs erre eroforrasuk) mert maga a jatek ujdonsaga hozza az enbereket.
Ha nem lesz,mindenki azt fogja mondani,hogy unalmas,nincs benne semmi stb.
Arrol nem is beszelve,hogy ez a jatekmod full UT.
Minden kb ugyanaz,csak mashogy van design-olva.Legyen normalis jatekmenet,jobb mint a fifae,akkor van eselyuk.
-
|AP|
veterán
"Ha jatszol jo lesz a csapatod,ha nem,lemaradsz,mert a tobbi aki tolja neki,az elfog huzni."
Ez a része hasonlít a Fifához: ha valaki csak TOTY-nál kezdi, akkor egy darabig szívni fog, mert gold csapattal kell szenvedni, de előbb-utóbb előbbre jut és szép lassan fejlődik a csapat.
Ami a Fifát iszonyatosan addiktívvá teszi azok a vég nélküli promók, SBC-k objective-k.
Én nagyon remélem, hogy ez nem fog ilyen irányba elmenni, mert akkor ugyanaz lesz, amiért a Fifát otthagytam.
Most még simán működik az, hogy eljátszogatsz a saját tempódban a saját fejlődéseddel a saját divedben.Nem tudom meddig lesz így (hétvégén jön az első "WL"), de remélem nem rontják el.
Ja: és amit a Fifában még mindig nem sikerült/akartak megcsinálni: ha bármikor megszakad a meccs, tiéd a win. Már ezért sokkal jobb játék
-
miro.
senior tag
De ez amit leirsz a fejlodesnel,ez mivel masabb?
Ha jatszol jo lesz a csapatod,ha nem,lemaradsz,mert a tobbi aki tolja neki,az elfog huzni.
Ugyanaz az erzes leszbegy ido utan,mint a fifaban.
Egyre tobb idot akarsz beletenni,mert kulonben a tobbiek lehagynak.
Ergo—-> Ugyanugy fuggo leszel.A streamerek,youtuberek dicserik.
Oszinten ki ne dicserne a helyzetukben?
Hatha kapnak valami kodot,kis ingyen ezt-azt,jobb szervert stb.
Esetleg egy kis reklam love majd kesobb.Szerintem egyenlore borzalom. Olyan mintha valaki azt mondana most,hogy jatsz a fifa 19-el ps3-on matol kezdve.
Pozitivum,hogy ingyenes,aztan jo napot.
Kicsit azt erzem,hogy ez a jatek probal talan emberibb lenni.
Csak az ea fc erzes kell az embereknek,azert jatszanak ennyien vele.Olyan,mint regen a Joshi barat show.
Elmondta,hogy nala nem lesznek anyazasok,verekedesek mint a Monika showban,sokkal masabb,kulturaltabb solgot akarnak ezzel a musorral.
3 resz utan senki nem nezte. 4. reszben mar repultek a szekek.
Ez lesz ezzel,kulonben senki nem fogja oket szponzoralni,mert masodhegedusok lesznek a fifa mellett.Viszont!! Talan igy ok is kicsit fejlesztenek stb,egy konkurencia ezert jot tehet.
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
válasz Woodslave #15 üzenetére
van ilyen azért itt is, de valahogy elnézőbb vagyok ezzel a játékkal
Tényleg az a legnagyobb pozitívum, hogy nem okoz akkora függőséget (nagyon remélem, hogy ezen nem fognak változtatni és inkább a gameplay fejlesztésre fognak koncentrálni),
meg amúgy esküszöm én tök jól eljátszogatok vele.
Ha nem akarom az animációkat meg a grafikát a Fifához hasonlítani, akkor egész jó kis játék ez időtöltés szempontjából -
stilo18
addikt
Tegnap mentem vele PS5 Pro-n, egész pofásan nézett ki...
Nekem ilyen kb 5-7 évvel ezelőtti Fifa-ra hasonlít a játékmenet...
Bízok benne, mégha sok upgrade is kell nagyon...#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
raven84
senior tag
Topikkövető hsz
-
thebigK
addikt
pc-re még nincs megjelenési dátum igaz?
jó látni hogy itt is meglesznek a bejáratott emberek[ Szerkesztve ]
'I hope you win the war you tell no one about'
-
|AP|
veterán
túl vagyok már 100 meccsen, jelenleg 58-17-41 a mérlegem, gold 3-ig sikerült eddig jutni.
Teljesen jól elvagyok a játékkal, a Fifáról már lejöttem a segítségével, ha másért nem, ezért megérte
Néha persze itt is kaparom a falat, meg hát maga a játék olyan, mintha egy soksok évvel ezelőtti Fifa lenne, de lehet élvezni és valószínűleg folyamatosan fejlődni fog.
A pay to win azért itt is befigyel, jött már szembe Mbappé, CR7, de az külön örömet okozott, hogy ezeket a csapatokat sikerült megverni a kis alap, de szép lassan fejlődő csapatommal -
TrueGooner
senior tag
válasz homerhamm #12 üzenetére
Szóval emiatt fos a játék. Jézusom… Elnézést a személyeskedésért de nem lehet hogy nem a játék a fos hanem Te, és csak van egy kis tanulási görbe amin túl kellene jutni?
Én az előző hozzászólásom óta eltöltöttem 11 órát a játékban, és egyre jobban tetszik. Rengeteg a hibája, nagyon béta és ezt érezni is rajta, de… A fejlődési rendszer, a divíziók, a grind, hogy miközben játszol lehet egy jövőképed, szerintem baromi szórakoztató játékká teszi.
Az pedig hogy már az első szezonban (2 hónapig tart, és 1900 forintból megoldható a Season feloldása) az Adidas a partnerük, emiatt egy csomó Adidas cuccot lehet szerezni, szerintem baromi király.
Én nagyon szurkolok Nekik, ez még csak a kezdet.
-
homerhamm
addikt
Ez is ugyanolyan unfair fos mint a Fifa.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Woodslave
félisten
megnéztem pár kontent kreátor videót, Borasnak bejött ahogy látom.
Mondjuk én még mindig a ea fc 24-el játszok néha egy-egy meccset esetleg hétvégente többet. Grind nincs, csapat maxos.
Nem tudom van-e értelme emiatt kipróbálni ezt, de lehet teszek egy próbát
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
|AP|
veterán
válasz TrueGooner #6 üzenetére
"Elvileg jönnek bele majd legendák is, illetve több játékmód"
Egyelőre jobban örülnék, ha minden fejlesztés a gameplay-re menne
-
TrueGooner
senior tag
Igen, ezt tényleg nagyon érezni. Az UFL teljesen más oldalról közelíti meg a “grind” fogalmát, és valóban az van amit mondasz, hogyha 5 napig nem játszol akkor sem maradsz le semmiről, csak nem fejlődik a csapatod. (Max néhány küldetésről, azt nem tudom még mennyire kell aktívnak lenni hogy kimaxold a Season Passod). Még az eFootballhoz képest is jobb rendszer van, ott 1-1 győzelmet kell szerezni a jutalomhoz, de amikor 4-5 meccsig tart a rossz széria az nagyon bosszantó tud lenni.
Viszont én nagyon tartok attól, hogy a játékmenet sosem lesz kifejezetten jó élmény, elvégre nem egy nagy stúdióról beszélünk, mondhatjuk hogy Indie cím? Egy nem túl nagy Ukrán csapat fejleszti, de kívánom nekik hogy nőjék ki magukat, és (rövid időn belül) legyen egy fasza focis játékunk. 😀
Elvileg jönnek bele majd legendák is, illetve több játékmód.
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
válasz TrueGooner #4 üzenetére
én is pont most akartam róla írni egy rövid véleményt, mert reggelre letisztult bennem az, hogy miért is jobb ez a játék, mint a FIFA/EAFC.
Azt, hogy miért rosszabb, azt már leírtad
Nade a pozitívum: nekem a függőség és az állandó FOMO érzés miatt lett elegem a Fifából. Annyira ráült a mindennapjaimra, hogy az már nem volt normális. Mindig jött az újabb promó, mindig hajtani kellett az újabb lapokat, ha kihagytál pár napot, máris azt érezted, hogy lemaradsz valamiről.
Az UFL rendszere viszont nagyon tetszik: minél többet játszol, annál többet tudod fejleszteni a csapatod. Ha kevesebb időd van, akkor nem lesz olyan erős a csapat, de olyan divben játszol, ahol hasonló erősségű/képességű csapatok vannak. Ha viszont rengeteg időt beleteszel, akkor nagyon fel lehet fejleszteni a játékosokat, de nyilván akkor erősebb divekben is játszol. Nem érzem azt a kötelező jelleget, hogy napi x meccset le kell tolni, egyszerűen tud az ember haladni a saját tempójában.
Remélem valamikor a játékélmény is felér az alapkoncepcióhoz
-
TrueGooner
senior tag
Borzalmas, de mint a verziója is mutatja, ez egy Beta játék (v0.59). Nekem a játékmenet egyáltalán nem tetszik, viszont a csapatépítés és az, hogy akár vereségekkel is haladhatsz, pozitívum. Illetve a játék monetizációja is nagyon szimpatikus!
Borzalmasan árkád a játékmenet, a lövések tűpontosak, a rövidpasszok unrealisztikusak, a hosszú lapos passzok nem veszik figyelembe a védekező AI-t ezért 10/9 az ellenfélbe megy. Ami valahogy kinéz azok az ívelések, de semmi extra… A mozgási animációk szintén borzalmasan néznek ki. Az átvezető animációk érnek valamit egyedül valamit, de az meg ugye nem igazán játékmenet, csak átnyomkodnivaló részlet.. 😀
Ennél több fog kelleni, szerintem jelenlegi állapotában erre csak nagyon kevesen fognak időt, de főleg pénzt szánni. Egyik konkurensnél sem lett jobb a játékmenet egyetlen aspektusában sem.
Várjuk a frissítéseket.
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
ezt még nagyon meg kell ismerni...
Nyilván még nem mentem bele csapatfejlesztésbe, meg taktikába, stb, egyszerűen csak próbálgatom a játékot.
Első meccs: 9:0 ide, második 8:1 oda Utána meg 0:1 vereség.
Nagyon nem érzem még és tolom a sok hülye Fifás beidegződést. De meglátjuk, kell még neki idő -
|AP|
veterán
válasz Gabeszfoci89 #1 üzenetére
megelőztél, nekem is eszembe jutott, hogy kellene egy topik
Sokat várok tőle (még ha nem is azonnal), este rá is nézek gyorsan! -
Gabeszfoci89
aktív tag
Sziasztok
Megèrkezett az UFL így gondoltam nyitok egy fórumot azoknak akik kipróbálják ès esetleg megszeretik a játèkotMgplayz89
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 512GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- PlayStation 4 Pro 1TB, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim CD VERZIÓ+2db konti+3 játék
- Steam Deck 512GB hordozó tok + választható tok + skin + üvegfólia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest