Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• aag
    őstag

A /mnt könyvtár alá csatolt partíciókon eszközöl változtatásokat. Nem értem, hogy miért hiányolod a partíciómegadásos opciót, amikor a kézi csatolással megadod.
    Ha az sda2 lenne a /home és az sda4 a /, akkor az sda4-et kellene a /mnt könyvtár alá csatolni, majd az sda2-őt a /mnt/home alá. Ha az sd4-en lenne minden és nem lenne a rendszernek egyéb partíciója, viszont a visszaállítási pontok tárolási könyvtára a különálló sda2-n lenne, akkor csak az sda4-et kellene a /mnt alá csatolni, az sda2-őt meg mondjuk Nautilusban, kattintással.

(#80) szaszayanou: A 2.6.32-40-es Ubuntus kernel még a 2.6.32.57-es vanillára épül, a -41-es pedig a .59-esre. Valószínűleg ebben keresendő a probléma oka.

:((( :((( :(((

Sajnos most egyetlen partíció sem indul a winyóról! A bejelentkező boot menü azt mondja a régi rendszeremre, hogy nem található. Az Maya pedig továbbra sem indul csak karakteres módban, de semmit sem tudok alóla csinálni. Pedig azt csináltam amit írtál.

Most nagyon el vagyok keseredve. Azt csináltam amit írtál. Akkor mi lehet a baj?

(Ezt egyébként egy régi rendszeremről készült live-dvd-ről írom most. Ha ilyenem sem lenne, még írni sem tudnék.)

Új hozzászólás Aktív témák