- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
sziasztok
megtudná nekem valaki mondani, hogy ezen a videón is látható képernyő csíkozás mitől van?
nálam is ugyan ezt produkálja ugyan ez a lap -
Sh4rKy
senior tag
jogos, de ha nem tévedek az ultimate ubuntu csak abban különbözik egy alap ubuntu 7.10-től, hogy egy rakás dolog van benne előre telepítve... és nekem az a fő bajom, hogy egyáltalán nem találtam 7.10-eshez teljes értékű Wubit... na de mind1, szerintem mindjárt kiírom egy DVD-re ezt az egész Ubuntut aztán felrakom... lesz ami lesz....
-
Sh4rKy
senior tag
sajnos nem, mert elkezdi ellenőrizni az image fájlt... na mind1, segítségeket várok...
még egy kérdés mellé:
ha kiírom és csinálok neki egy partíciót külön, a vista mellé (azaz levágnék a teljes partícióbol egy 10-15 gigás szeletet), és a későbbiekben megunnám, majd törölném a rendszert, a partíciót bármilyen hülye partition magic és hasonló program nélkül visszatudom csatolni és újra egy partícióként használhatom?
remélem nem fogalmaztam érthetetlenül -
Sh4rKy
senior tag
közben rájöttem, hogy a Wubi a "hibás", mert nem voltak a képesek a fejlesztők folyamatosan továbbfejleszteni a programot, hanem mindig az adott verzióhoz létezett csak a Wubi... ez szerintem elég nagy hiba, inkább lenne egy 10 megás telepítő és kiválaszthatnánk hogy meiket akarjuk használni...
na mind1, most egy 7.10-es alapúból csak alpha áll rendelkezésre, kicsit átneveztem ezt azt majd mindjárt kiderül, hogy működik e a dolog -
Sh4rKy
senior tag
hali mindenki
szeretnék érdeklődni egy kicsit Wubival kapcsolatban
letöltöttem az ubuntu ultimate 1.7 -es verzióját, mely még Gutsy Gibson alapú
na most a kérdésem, hogy Wubival hogy a fészkes fenébe tudnám én ezt feltelepíteni?
akár hogy próbálom nem megy... VMware és társai meg lassúak, és nem használják ki a gépemet rendesen... videókártya használata pl. esélytelen...
szóval ez az ami engem érdekelne... Válaszokat előre is köszönöm...
üdv
Sharky
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASUS routerek
- Hálózati / IP kamera
- Elektromos cigaretta 🔞
- The First Berserker: Khazan
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged