- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
-
válasz
Sh4rKy #41344 üzenetére
Bármi. Rossz VGA driver, ross DAC, rossz VGA RAM.
@rybank : Hát el se tudnád képzelni, milyen helyeken bukkannak elő Linuxok. Főleg ott, ahol számítanak egy ellenőrzésre, és nem akarnak kifizetni egy winnózt. És persze szidják az xxxxxxxx disztrót, hogy milyen sz@r - az persze fel sem merül hogy ingyévót.
-
Sh4rKy
senior tag
sajnos nem, mert elkezdi ellenőrizni az image fájlt... na mind1, segítségeket várok...
még egy kérdés mellé:
ha kiírom és csinálok neki egy partíciót külön, a vista mellé (azaz levágnék a teljes partícióbol egy 10-15 gigás szeletet), és a későbbiekben megunnám, majd törölném a rendszert, a partíciót bármilyen hülye partition magic és hasonló program nélkül visszatudom csatolni és újra egy partícióként használhatom?
remélem nem fogalmaztam érthetetlenül -
Sh4rKy
senior tag
közben rájöttem, hogy a Wubi a "hibás", mert nem voltak a képesek a fejlesztők folyamatosan továbbfejleszteni a programot, hanem mindig az adott verzióhoz létezett csak a Wubi... ez szerintem elég nagy hiba, inkább lenne egy 10 megás telepítő és kiválaszthatnánk hogy meiket akarjuk használni...
na mind1, most egy 7.10-es alapúból csak alpha áll rendelkezésre, kicsit átneveztem ezt azt majd mindjárt kiderül, hogy működik e a dolog
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Borderlands 4
- E-roller topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox Series X|S
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- További aktív témák...
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3540M I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest