Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
Aktív témák
-
-
válasz
Sh4rKy
üzenetére
Bármi. Rossz VGA driver, ross DAC, rossz VGA RAM.
@rybank : Hát el se tudnád képzelni, milyen helyeken bukkannak elő Linuxok. Főleg ott, ahol számítanak egy ellenőrzésre, és nem akarnak kifizetni egy winnózt. És persze szidják az xxxxxxxx disztrót, hogy milyen sz@r - az persze fel sem merül hogy ingyévót.
-
Sh4rKy
senior tag
sajnos nem, mert elkezdi ellenőrizni az image fájlt... na mind1, segítségeket várok...

még egy kérdés mellé:
ha kiírom és csinálok neki egy partíciót külön, a vista mellé (azaz levágnék a teljes partícióbol egy 10-15 gigás szeletet), és a későbbiekben megunnám, majd törölném a rendszert, a partíciót bármilyen hülye partition magic és hasonló program nélkül visszatudom csatolni és újra egy partícióként használhatom?

remélem nem fogalmaztam érthetetlenül
-
Sh4rKy
senior tag
közben rájöttem, hogy a Wubi a "hibás", mert nem voltak a képesek a fejlesztők folyamatosan továbbfejleszteni a programot, hanem mindig az adott verzióhoz létezett csak a Wubi... ez szerintem elég nagy hiba, inkább lenne egy 10 megás telepítő és kiválaszthatnánk hogy meiket akarjuk használni...
na mind1, most egy 7.10-es alapúból csak alpha áll rendelkezésre, kicsit átneveztem ezt azt majd mindjárt kiderül, hogy működik e a dolog

Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PayPal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- XPEnology
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest