Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fotók, videók mobillal
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Aktív témák
-
-
válasz
Sh4rKy
üzenetére
Bármi. Rossz VGA driver, ross DAC, rossz VGA RAM.
@rybank : Hát el se tudnád képzelni, milyen helyeken bukkannak elő Linuxok. Főleg ott, ahol számítanak egy ellenőrzésre, és nem akarnak kifizetni egy winnózt. És persze szidják az xxxxxxxx disztrót, hogy milyen sz@r - az persze fel sem merül hogy ingyévót.
-
Sh4rKy
senior tag
sajnos nem, mert elkezdi ellenőrizni az image fájlt... na mind1, segítségeket várok...

még egy kérdés mellé:
ha kiírom és csinálok neki egy partíciót külön, a vista mellé (azaz levágnék a teljes partícióbol egy 10-15 gigás szeletet), és a későbbiekben megunnám, majd törölném a rendszert, a partíciót bármilyen hülye partition magic és hasonló program nélkül visszatudom csatolni és újra egy partícióként használhatom?

remélem nem fogalmaztam érthetetlenül
-
Sh4rKy
senior tag
közben rájöttem, hogy a Wubi a "hibás", mert nem voltak a képesek a fejlesztők folyamatosan továbbfejleszteni a programot, hanem mindig az adott verzióhoz létezett csak a Wubi... ez szerintem elég nagy hiba, inkább lenne egy 10 megás telepítő és kiválaszthatnánk hogy meiket akarjuk használni...
na mind1, most egy 7.10-es alapúból csak alpha áll rendelkezésre, kicsit átneveztem ezt azt majd mindjárt kiderül, hogy működik e a dolog

Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Ez aztán elég komoly ProArt monitornak tűnik!
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Apple iPhone 13 Mini 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest