Hirdetés
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fotók, videók mobillal
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
Aktív témák
-
-
válasz
Sh4rKy
üzenetére
Bármi. Rossz VGA driver, ross DAC, rossz VGA RAM.
@rybank : Hát el se tudnád képzelni, milyen helyeken bukkannak elő Linuxok. Főleg ott, ahol számítanak egy ellenőrzésre, és nem akarnak kifizetni egy winnózt. És persze szidják az xxxxxxxx disztrót, hogy milyen sz@r - az persze fel sem merül hogy ingyévót.
-
Sh4rKy
senior tag
sajnos nem, mert elkezdi ellenőrizni az image fájlt... na mind1, segítségeket várok...

még egy kérdés mellé:
ha kiírom és csinálok neki egy partíciót külön, a vista mellé (azaz levágnék a teljes partícióbol egy 10-15 gigás szeletet), és a későbbiekben megunnám, majd törölném a rendszert, a partíciót bármilyen hülye partition magic és hasonló program nélkül visszatudom csatolni és újra egy partícióként használhatom?

remélem nem fogalmaztam érthetetlenül
-
Sh4rKy
senior tag
közben rájöttem, hogy a Wubi a "hibás", mert nem voltak a képesek a fejlesztők folyamatosan továbbfejleszteni a programot, hanem mindig az adott verzióhoz létezett csak a Wubi... ez szerintem elég nagy hiba, inkább lenne egy 10 megás telepítő és kiválaszthatnánk hogy meiket akarjuk használni...
na mind1, most egy 7.10-es alapúból csak alpha áll rendelkezésre, kicsit átneveztem ezt azt majd mindjárt kiderül, hogy működik e a dolog

Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- BestBuy topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest