- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
rzerge
aktív tag
beírtam, de nem találja vagy a fájlt, vagy az elérési útvonalat
ugye nem számítanak a kis és nagybetük?firefox-szal szedtem le, ami ugye alapból a desktopra szedi le a cuccot:
/home/felhaszn.név/asztal/nvida-linux_____.pgk1.run
így néz ki az elérési útvonalabeírom így, hogy
sudo /home/felhaszn.név/asztal/nvida-linux_____.pgk1.run
és ez így nem megfelelő nekibeírtam így is, meg mindenféle variációval
sudo./home/felhaszn.név/asztal/nvida-linux_____.pgk1.run.runsehogysejó
-
rzerge
aktív tag
azt írja, hogy már fut egy x-server (ami ugye az nvidia), de ahogy előbb is írtam, nincs aktiválva a zárt-meghajtó, és írja, hogy vmi korábbi/másik meghajtó fut
és mielőtt telepítreném a drivert, lépjek ki az x-serverből, csak azt nem tudom, hogy hol/hogyan tudnék kilépni belőle -
rzerge
aktív tag
igen arra gondltam én is, hogy vhogy letiltani a régit, és feltenni az újat, de hát sehol sem találtam az alapot
gondolom biztos ütközik a kettő egymással, ezért is fagyhat meg.
Pedig azt írja, hogy az ubuntu fejlesztői által tesztelt/megfelelő a 96-os driver...elolvasom addig ezt a xorg-félét, hátha jön vki akinek hasonló tapasztalata volt
-
rzerge
aktív tag
Sziasztok!
Volna egy kérdésem. Feltettem a 9.04-es verziót (előtte fent volt a 8.10 is). Egy kis gépről van szó, amiben egy nvidia mx440 videokártya van. Amint bekapcsolom a zárt-meghajtót, akkor utánna (újraindítás után) rövidebb-hosszabb idő után megfagy a rendszer. Amikor visszaállítom, és ismét rákeresek a meghajtóra, akkor megtalálja a videokártyát, és fel is ajánlja a megfelelő (96-os) verziót, de azt írja ki, hogy már használatban van egy korábbi/másik meghajtó is.
Ez a másik meghajtó gondolom az ubuntu saját meghajtója a videokártyához. Így viszont eléggé lassúcska a rendszer, mert amint bekapcsolom/aktiválom a zárt-meghajtót, egyből megtáltosodik a rendszer -csak ugye lefagy-.
Vmi ötlet?Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Megújult a PROHARDVER!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Medence topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged