- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
Aktív témák
-
Ukraan
aktív tag
válasz
#40553216 #20483 üzenetére
A pendrive-os változatot próbáltam, az mentett meg a Linux-os partíció törlését követően is, vele tudtam a gépet életre kelteni. Működött rendesen, egy ATI driver-t le is szedett, azt írta, szükség van rá a desktop effekteinek engedélyezéséhez. Újraindítást kért, azóta viszont nem próbáltam, ma sort kerítek rá, kíváncsi vagyok, hogy muzsikálna a gépemen.
-
Ukraan
aktív tag
válasz
#40553216 #20471 üzenetére
Köszönöm, közben megoldottam a dolgot. Letöröltem az Ubi-s partíciókat és visszaírtam az eredeti MBR-t. Tényleg az általad leírtak szerint telepítettem a cuccot, nem a Wubi-val, de szerintem majd azzal a módszerrel is teszek egy próbát, ettől a "változattól" kicsit megijedtem.
-
Ukraan
aktív tag
Van egy kis gond, srácok
... Feltelepítettem az Ubuntu 9.10-et pendrive-ról a gépre, minden ment flottul. Azonban újraindítás után egy fura boot menüt kaptam 5-6 választási lehetőséggel(egyáltalán nem olyan, mint az előző hsz-be linkelt WubiGuide által mutatott), a Linux csak parancssoros felülettel megy, GUI-t nem tudom előhozni. Win 7 szerencsére elindul, viszont alóla nem tudom kiszedni a Linux-ot, nem mutatja a Programok telepítése, törlése. Annyit látok, hogy az egyik partíciómból vágott le magának az Ubi. Mit tehetek ilyen esetben?
-
Ukraan
aktív tag
válasz
TrollBalint #20459 üzenetére
FixY67: köszönöm, lehet, hogy élek a segítséggel, bár első körben arra gondoltam, közvetlenül a Win 7 mellé rakom fel, a C-re. Külön partíciót nem akarok neki csinálni, sok vesződséggel járna.
TrollBalint: szóval Neked XP mellett működik a cucc. A kérdésem az lenne, rendesen, boot menüvel megy a dolog?
Ja és természetesen köszönöm a válaszokat!
-
Ukraan
aktív tag
Szevasztok!
Win 7 alá/mellé fontolgatom Ubuntu 9.10 telepítését. A "Live pendrive"éppen most készül, tesztelgetés céljából. Kérdésem az lenne, kezdő Linuxosként milyen módon rakjam fel az Ubit, hogy boot menüs rendszert kapjak, nagy alakítgatások nélkül. Köszönöm a segítséget!
-
Ukraan
aktív tag
Szevasztok!
Ubi Netbook Remix 9.10 Live CD-nél nem tudom elővarázsolni a magyar nyelvet egy Lenovo S9e-n. Az előző verziónál indításnál felajánlotta rengeteg más nyelv mellett, itt alapból ánglis. Szerintetek mi lehet a probléma? Köszönöm a válaszokat!
-
Ukraan
aktív tag
Szevasztok!
Linux területén teljesen új felhasználó vagyok(leszek). A kérdésem valószínűleg idiótán fog hangzani, de sehol nem találtam rá egyértelmű választ, szóval gondoltam, megkérdezem itt. Arra lennék kíváncsi, a Netbook Remix-ből létezik-e teljesen magyar nyelvű verzió. Köszönöm a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest