- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
_Sanci_
csendes tag
Wine-nal telepítettem egy programot(nem jogtisztát
), ami nem akar elindulni és most le akarom szedni, de nem engedi. Valaki tudna segíteni? Akkor több részletet is megadnék.
-
_Sanci_
csendes tag
Elvileg van. 25 GB-ot adtam neki a telepítőben.
-
_Sanci_
csendes tag
Most telepítettem harmadjára, de még mindig ugyanazt írja ki. És a boot menű sem jön be bal shifttel.
Valakinek volt már valami hasonló problémája? -
_Sanci_
csendes tag
XP alá feltelepítettem az Ubit, majd a telepítés végeztével ezt írta ki:
[img]http://kepfeltoltes.hu/view/101022/hibauzenet_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Újraindításkor meg egyből az XP-be lp be, és nem ajánlja fel a választás lehetőségét, de ha újra berakom a telepítőt, akkor azt írja ki, hogy már telepítve van egyszer.
Mi lehet a probléma? -
_Sanci_
csendes tag
Hogyan tudnám Ubuntu alatt telepíteni azokat a programokat, amiket XP alatt is szoktam használni? Itt most tervező rendszerekre, MathCAD-re, AutoCAD-re kell gondolni.
Vagy ne is álmodjak erről, hogy ezek itt is működnek?
-
_Sanci_
csendes tag
Last.fm plugint használ valaki?
Mert nálam a Rhythmbox alatt nem scrobblingol. -
_Sanci_
csendes tag
Sziasztok!
Most szólok előre, hogy Linuxilag teljesen most jövök a falvédőről. Tegnap láttam itt a fórumban, hogy kijött az Ubuntu 10.10. Egyből kíváncsivá is tett és elkezdtem utána nézni az általános tudnivalóknak a Linuxszal kapcsolatban, majd arra jutottam, hogy az XP-m alá csinálok egy Ubuntut. Sikerült is, működik frankón. Már elkezdtem a saját ízlésemhez alakítgatni, azonban van még számos dolog, amit nem vágok.
Például felakarom telepíteni a hangkártyához az illesztőt, de nem megy. Megnyitom a tömörített fájlt csak nem tudom, hogy a rakás fájl közül melyikre kattintsak a telepítő indításához, ha pedig valamelyikre rákattintok akkor bead egy ablakot, amiből ki kellene választanom azt az alkalmazást amivel társítani akarom.
Most ez a legégetőbb problémám, kérem segítsen valaki.
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Le Mans Ultimate
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest