- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
Aktív témák
-
Oreg_Nene
tag
Acer Aspire + UNR 9.04 -----> katasztrófa
1. install után kb 5 napos müködés majd hang és wifi eltűnt egyszerre, flash animok folyamatosan akadtak. 8 óra utána olvasás és próbálgatás után feladtam.
2. install linus 4 one -----> se kép se semmi
3. install unr 9.04 újra de már alapból nem megy a wifi, a hajam öszülVicc hogy live usb-ről meg megy minden rendesen. Net kapcsolat és csak ubuntu telepitő segítségével meg lehet oldani ezt a problémát vagy inkább telepítsek rá egy régebbi windowst?
-
Oreg_Nene
tag
Sracok gyors segitseg kellene, bocs hogy ide irok: eletemben nem hasznaltam meg semmilyen linuxot sajna szoval nagy lamasagot kerdezek: itt van elottem egy ubuntu -nem telepitett, csak cd-rol futtatott- van alatta egy ntfs hdd aminek meg kellene nezni a tartalmat.
Hogyan lehet milyen parancsal, esetleg mit toltsek le? Probaltam keresni valamilyen file manager szeru dolgot de nem talaltam, csak ennyit tudok
path: /dev/sda1
status: mounted on /media/systemMegegyszer elnezest a nagyon kezdo kerdesert de most nincs win telepito a kozelben s csak igy tudnank megnezni mi van a vinyon
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Új Lenovo 14.5 Yoga Slim Pro 7 IPS 2.5K 90Hz Ryzen7 7840HS 32GB 512GB RadeonT 780M Win11 Garancia
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest