Aktív témák
-
Oreg_Nene
tag
Acer Aspire + UNR 9.04 -----> katasztrófa
1. install után kb 5 napos müködés majd hang és wifi eltűnt egyszerre, flash animok folyamatosan akadtak. 8 óra utána olvasás és próbálgatás után feladtam.
2. install linus 4 one -----> se kép se semmi
3. install unr 9.04 újra de már alapból nem megy a wifi, a hajam öszülVicc hogy live usb-ről meg megy minden rendesen. Net kapcsolat és csak ubuntu telepitő segítségével meg lehet oldani ezt a problémát vagy inkább telepítsek rá egy régebbi windowst?
-
Oreg_Nene
tag
Sracok gyors segitseg kellene, bocs hogy ide irok: eletemben nem hasznaltam meg semmilyen linuxot sajna szoval nagy lamasagot kerdezek: itt van elottem egy ubuntu -nem telepitett, csak cd-rol futtatott- van alatta egy ntfs hdd aminek meg kellene nezni a tartalmat.
Hogyan lehet milyen parancsal, esetleg mit toltsek le? Probaltam keresni valamilyen file manager szeru dolgot de nem talaltam, csak ennyit tudok
path: /dev/sda1
status: mounted on /media/systemMegegyszer elnezest a nagyon kezdo kerdesert de most nincs win telepito a kozelben s csak igy tudnank megnezni mi van a vinyon
Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dacia topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Háztartási gépek
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest