- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Nemesys
tag
Üdv!
Előre leszögezem nem értek a Linux-hoz (lehet (remélem), hogy csak még) Felraktam mert a Win valamiért nem akart felmenni. Mindent rendben talált meg megy is a gép. Gondoltam akkor felrakom a Win7-et is. Úgy csináltam, hogy Live-ból particionáltam a vinyót eggy Ext4-re egy Swap-ra és egy NTFS fájlrendszerre. A linux elfoglalta a két neki valót, ment is használtam egy napot. Felraktam a Win-t és most autón arra bootol, nem tudom kiválasztani a linuxot. Utólag, hogy lehet ezt orvosolni? Valahogy egy kezdőnek megérthetően segítsetek légyszi!
Előre is köszönöm,
Üdvözlettel: Dávid. -
Nemesys
tag
válasz
Kicsirics77 #15950 üzenetére
Tapasztalat. Igaz semmit nem tudok még a linux-ról mert még csak most kezdtem de az első msn kliens amit találtam és használható az az emesene. tudja a plus kódokat. tehát nem krikszkraksz neveket jelenít meg elvileg a zenét is mutatja bár még nem próbáltam. Szerintem ez jó. De szívesen fogadok más progikat is. Ti mit ajánlotok? Van ennél jobb?
-
Nemesys
tag
válasz
Major Major #15944 üzenetére
Köszi a segítséget!
-
Nemesys
tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi! Új felhasználó próbálok lenni! Ami perpill érdekelne, hogy hotmail fiókot, hogy tudok beállítani a gyári levelezőjébe?
Türelmeteket előre is köszi,
Üdv:
Dávid!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Home server / házi szerver építése
- GTA VI
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest