- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Íme az új Android Auto!
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Honor profi iPhone másolásban
Aktív témák
-
balkoger
tag
-
balkoger
tag
Köszi a gyors választ, holnap meg is csinálom, a dupla kártya meg szimpla, mert a biosban kiválasztom az alaplapit, akkor nem használja a pce-et. Ezt úgy vettem észre, hogy a fogyasztásmérőm is 35w - al kevesebbet mért, illetve teljesen hideg volt a kari is, de megcsinálta ezt teljesen kivett kártyával is. Egyébként gondoltam arra is hogy pont az integrált kártya a nagy hiba , mert amikor feltelepítem a zárt drivert akkor az a csipszetre is hatást gyakorol ezt onnan láttam, hogy a hálókártyás kapcsolatot is újraépítette (érdekes ahhoz nem kellett újraindítás).
Ha csak a pcie -es kártyát használom, akkor meg telepítés végén sötét képernyő és semmit sem látok, tehát valahogy úgy képzeltem el, hogy kezdem az alaplapival és ha megvan a driver, próbálkozok a pcie- es kártyával. Egyébként compiz fusion az atomos mini itx-es lapon tökéletesen ment, ott nem volt driver problematika, csakhát az más célra van. -
balkoger
tag
Kedves Fórumozók!
Nekem majdnem ilyen problémám van az ati driverrel. Felraktam az 8.10 ubuntut a HD3870 es kártyával telepítés végén sötét képernyő és a monitor kiírja "unsupported format", gondolom a felbontás nem tetszik neki. Ok biosba átállítom alaplapi vga-ra (HD3200) átdugom újratelepítem az ubuntut -mivel kezdő vagyok még- feltelepül belépek, mindent letöltök amit kell, amikor a zárt ati drivert felrakom a restart után fekete képernyő parancssorokkal felhasználót beírom, de a jelszónál semmit nem tudok begépelni (semmilyen karaktert). Ezt 3 szor csináltam végig, nem tudom mi a rákfenét kéne csinálnom.
köszönöm segítségetek!
Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- PC Játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest