Aktív témák
-
balkoger
tag
-
balkoger
tag
Köszi a gyors választ, holnap meg is csinálom, a dupla kártya meg szimpla, mert a biosban kiválasztom az alaplapit, akkor nem használja a pce-et. Ezt úgy vettem észre, hogy a fogyasztásmérőm is 35w - al kevesebbet mért, illetve teljesen hideg volt a kari is, de megcsinálta ezt teljesen kivett kártyával is. Egyébként gondoltam arra is hogy pont az integrált kártya a nagy hiba , mert amikor feltelepítem a zárt drivert akkor az a csipszetre is hatást gyakorol ezt onnan láttam, hogy a hálókártyás kapcsolatot is újraépítette (érdekes ahhoz nem kellett újraindítás).
Ha csak a pcie -es kártyát használom, akkor meg telepítés végén sötét képernyő és semmit sem látok, tehát valahogy úgy képzeltem el, hogy kezdem az alaplapival és ha megvan a driver, próbálkozok a pcie- es kártyával. Egyébként compiz fusion az atomos mini itx-es lapon tökéletesen ment, ott nem volt driver problematika, csakhát az más célra van. -
balkoger
tag
Kedves Fórumozók!
Nekem majdnem ilyen problémám van az ati driverrel. Felraktam az 8.10 ubuntut a HD3870 es kártyával telepítés végén sötét képernyő és a monitor kiírja "unsupported format", gondolom a felbontás nem tetszik neki. Ok biosba átállítom alaplapi vga-ra (HD3200) átdugom újratelepítem az ubuntut -mivel kezdő vagyok még- feltelepül belépek, mindent letöltök amit kell, amikor a zárt ati drivert felrakom a restart után fekete képernyő parancssorokkal felhasználót beírom, de a jelszónál semmit nem tudok begépelni (semmilyen karaktert). Ezt 3 szor csináltam végig, nem tudom mi a rákfenét kéne csinálnom.
köszönöm segítségetek!
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honor Play - játék az árakkal
- Villanyszerelés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- RAM topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- Acer notebook topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest