- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
fifi_addict
tag
válasz
Major Major #15466 üzenetére
windoz jónak tűnik, nem jelezte, hogy gond volna.
major minor #blocks name
8 0 58593750 sda
8 1 16378236 sda1
8 2 2056320 sda2
8 3 29141910 sda3
8 4 1 sda4
8 5 10498446 sda5
8 6 514048 sda6
8 16 78150744 sdb
8 17 78148161 sdb1ez a partitions. benne vannak. sda3-at automatikusan bemountolja (csak kicsit nehezebb megtalálni, vagy épp nem mountolja (media könyvtárban már volt) szerk.), 1 és 2 nem. meg az sdb-t se... ha így lett volna az elején, érteném. nyilván valamit elállítottam, miközben a samba megosztást próbálgattam? eredetileg minden particiót mutatott a xubuntu, windozos névvel (a 4-est nem, az valami kis technikai trükk lehet
gondolom én). nyilván direkt mutatta azokat, meg nekem is jól jött. ezt én valahogy kinyirtam.
-
fifi_addict
tag
válasz
fifi_addict #15463 üzenetére
még annyit, hogy volt egy "link", ami a xubuntu asztalon/ról a windozos asztalt nyitotta. ez most "törött lánc"-nak van aposztrofálva.
-
fifi_addict
tag
üdv!
friss xubuntu 9.04 telepítés, xp mellé, 3 nap alatt frissitve néhányszor. 1x csak azt veszem észre, hogy nuku windozos mount-ok, és semmi jele annak, hogy meg akarna javulni. néhány csomagot fel és leszedtem, de azok webes dolgok voltak. a places-ban nem látszanak a korábban ott lévő windozos particiók. mi történt? és meg lehetne javítani? -
fifi_addict
tag
na, meggyógyult, meg kellett mozgatni a jackat, és beállt a rendszer. kihúzom, hangszóró, bedugom, fejhallgató. indulásnál szól mindkettő, ha be volt dugva a jack. az alsamixerből kiderült, hogy realtek chipem van, amihez valami realtek oss mixert rakott a rendszer. most oss-en megy minden hang. kösz a segítséget mindenkinek!
-
fifi_addict
tag
válasz
Major Major #9881 üzenetére
mute volt a headphone az alsamixerben (ennyit már tanultam). most viszont mindkettő szól egyszerre (a hang is csak 50% körül kezd el detektálható lenni, ez zavart meg). de a hangvezérlő gombok még mindig jók
.
szóval? (OSS és ALSA között váltogatok a Sound menüben, nem segít). a probléma tehát, hogy bedugott jackra nem hallgat el a hangszóró...
-
fifi_addict
tag
válasz
fifi_addict #9875 üzenetére
a helyzet jobb, hang nincs a fejhallgatón, de legalább a laptop hangszóró elhallgat, ha bedugom a jack-et.
-
fifi_addict
tag
üdv!
Lenovo N200 Ubuntu 8.04 Gnomehang nem volt, itteni segítséggel, meg guglival összehoztam valamit. most ott tart a dolog, hogy saját belső hangszóró van/szól, hangkezelő gombok müködnek(!).
de: fejhallgatókimenetet nem érzékel, vagyis a bedugott fejhallgató süket, és a saját hangszóró szól (!). miután most kujtattam körbe, de ilyennel nem találkoztam, most mi lesz?
(xp alatt rendben vannak a dolgok
)
alsa-base -t irkodtam, nagy igyekezettel (1 sort, láma vagyok). help, please...
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest