- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
fél óra keresés után rájtöttem ALT+Q
amugy ügyeskezü linux felhasználok még segítségét még mindig megköszönném mint kezdő ubutnus még mindig nemtudom feltelepíteni a pvr3000 deluxos tv tunerem driverét
ha ebben valaki segíteni tudna tök jó lenne
Ndiswapper lehet sikerülne csak épp driverét nemtom kicsomagolni:S ugy hogy meglegyenek a driver file ok... ez netmom mennyre volt értelmes -
xmms ben hogy lehet zenét keresni?
winampba alt+f3xmms2 mennyivel jobb mint az 1 normálisabb? vagy nemtom szebb vagy többet tud? vagymi?
-
válasz
Neil Watts #4932 üzenetére
Ndiswapper lehet hogy jó lenne de a telepítő ilyen önkicsomagolós szar amit nemtok kitelepíteni ha nem lájta a kártyát win alol meg nemtom hova tömöríti:S kicsit bonyi lessz a dolog
-
válasz
Neil Watts #4929 üzenetére
aham
azaz
esetleg tudnál segíteni?
-
valaki please help már írtam hogy kéne tv tunerhez driver vagy kernel vagy nemtom
szoval nagyon kéne hozzá különben semmi értelme a 20k-s tuneremnek
ha valaki tud kérlek szájbarágossan magyarázza el kezdő linux user vokpvr3000
-
-
1.,életem első linuxa szvoal ha logot is ír ki nemtom hova menti
2.,betöltésnél és kilépésnél csinálja nem vágom miért az elején betöltésnél csak egy pillanatra kilépésnél az elején kurva sokáig csinálta meguntam kikapcs..... legutobb már az is csak egy pillanatig csinálta....3. van egy pvr3000 tunerem és szivessen használnám
szoval mit kell tennem kit kell megölnöm hogy müködjön ubuntu alatt?
szájbarágossan please google mindenféle szart kidob rá:S nekem kinai....
-
googlét használva gyanítom hogy a bluetooth adapter szarakodik
ugyhogy lehuzta m legközelebbi restartnál kiderül
-
help kéne abszolute linux kezdő vagyok google alapján felszenvedtem egy particióra most tökjó ép updatel viszont...
betöltéskor valami ilysmit kezd el ki írni
hci sonata (sonatat lehet hogy nem azt írja ki alig bírtam felirni mert eltünt mikor)packet unknown command ez miért van?
és kilépéskor is .... eddig végten szerüen csinálta az elöbbi restartnál meg csak már másodpercig....aztán... crtl+alt+f1 re is ezt cisnálta aztán restelt
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest