Hirdetés
- Magisk
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
fél óra keresés után rájtöttem ALT+Q
amugy ügyeskezü linux felhasználok még segítségét még mindig megköszönném mint kezdő ubutnus még mindig nemtudom feltelepíteni a pvr3000 deluxos tv tunerem driverét
ha ebben valaki segíteni tudna tök jó lenne
Ndiswapper lehet sikerülne csak épp driverét nemtom kicsomagolni:S ugy hogy meglegyenek a driver file ok... ez netmom mennyre volt értelmes

-
xmms ben hogy lehet zenét keresni?
winampba alt+f3xmms2 mennyivel jobb mint az 1 normálisabb? vagy nemtom szebb vagy többet tud? vagymi?
-
válasz
Neil Watts
üzenetére
Ndiswapper lehet hogy jó lenne de a telepítő ilyen önkicsomagolós szar amit nemtok kitelepíteni ha nem lájta a kártyát win alol meg nemtom hova tömöríti:S kicsit bonyi lessz a dolog

-
válasz
Neil Watts
üzenetére
aham
azazesetleg tudnál segíteni?

-
valaki please help már írtam hogy kéne tv tunerhez driver vagy kernel vagy nemtom
szoval nagyon kéne hozzá különben semmi értelme a 20k-s tuneremnek
ha valaki tud kérlek szájbarágossan magyarázza el kezdő linux user vok
pvr3000
-
-
1.,életem első linuxa szvoal ha logot is ír ki nemtom hova menti

2.,betöltésnél és kilépésnél csinálja nem vágom miért az elején betöltésnél csak egy pillanatra kilépésnél az elején kurva sokáig csinálta meguntam kikapcs..... legutobb már az is csak egy pillanatig csinálta....3. van egy pvr3000 tunerem és szivessen használnám
szoval mit kell tennem kit kell megölnöm hogy müködjön ubuntu alatt?
szájbarágossan please google mindenféle szart kidob rá:S nekem kinai.... -
googlét használva gyanítom hogy a bluetooth adapter szarakodik
ugyhogy lehuzta m legközelebbi restartnál kiderül
-
help kéne abszolute linux kezdő vagyok google alapján felszenvedtem egy particióra most tökjó ép updatel viszont...
betöltéskor valami ilysmit kezd el ki írni
hci sonata (sonatat lehet hogy nem azt írja ki alig bírtam felirni mert eltünt mikor)packet unknown command ez miért van?
és kilépéskor is .... eddig végten szerüen csinálta az elöbbi restartnál meg csak már másodpercig....aztán... crtl+alt+f1 re is ezt cisnálta aztán restelt

Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

tvtunerre valaki?
ha ebben valaki segíteni tudna tök jó lenne

szoval nagyon kéne hozzá különben semmi értelme a 20k-s tuneremnek