- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
kicsitomi88
őstag
Nah
minden ok, megvan minden.
-
kicsitomi88
őstag
<>>#>&>@&>#&@>#&>#&>#&>#&>#&>#&>#&>#&#>
Felrakom a wubit mert azzal nem lesz baj. Kapja a virtualdiskje a helyet egy 187 gigas particion ahol mindenem van. Megy a linux de ijraindul a gep. Inditanam ubuntut nem talalja a menu.lst-t. Inditom Windowst, nincs winlogon, explorer. A 187 giga particion a majd 50000 fajlbol egy rtfet latok de a hely foglalt rajta. Az XP chkdsk javasol. Eppen futtatom. Drukkoljatok.
-
kicsitomi88
őstag
HEllo
Frissitettem a Wubival felrakott ubuntut és inditaskor mindig hibauzenettel fogad h nem tudja inicializalni a HAL-t. Synaptic package managerben mar reisntalloltam de ue. VKI help? -
kicsitomi88
őstag
Hello
Miutan felraktam a WUBIt kesobb at lehet meretezni reinstall nelkul a virtual disk meretet?
-
kicsitomi88
őstag
Hello
a bill kiosztast hol tudom magyarra allitani?
Aktív témák
Hirdetés
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest