- Magisk
- Macrodroid
- Google Pixel topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Aktív témák
-
n0_gAboR
őstag
válasz
luciferc
üzenetére
A "fizetős nagy" programok altalaban keves fuggoseget tesznek a programjaikba, tehat nem annyira rendszerfuggo (kiveve persze vmware meg ilyenek).
alien paranccsal at tudod konvertalni az RPM-et DEB-be, majd utana siman felteszed. Egyebkent nagyon sok commercial programhoz van deb verzio.
Egyaltalan melyik programra gondoltal te most konkretan?SuSE-t en azert nem szeretem, mert kurva lassu a Yast (globalis beallito alkalmazas), es a csomagkezelo is (igaz, ezen valtoztatnak majd a kovetkezo 11-es kiadasra). Viszont az artwork az sokkal szebb. Sztem maradj az Ubinal.
-
dr_strange
senior tag
válasz
luciferc
üzenetére
Azért ez ma már annyira nem pontos szerintem, tekintve, hogy a SuSÉt jó pár éve megvette a Novell, ami a GNOME ma egyik legnagyobb fejlesztője (pl. Miguel de Icaza, a projekt elindítója is Novell alkalmazott ma tudtommal).
Sok nagy, fizetős programot tervezel használni Linux alatt?
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- darkFlash Shadow Pro
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest