- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
n0_gAboR
őstag
válasz
luciferc #7171 üzenetére
A "fizetős nagy" programok altalaban keves fuggoseget tesznek a programjaikba, tehat nem annyira rendszerfuggo (kiveve persze vmware meg ilyenek).
alien paranccsal at tudod konvertalni az RPM-et DEB-be, majd utana siman felteszed. Egyebkent nagyon sok commercial programhoz van deb verzio.
Egyaltalan melyik programra gondoltal te most konkretan?SuSE-t en azert nem szeretem, mert kurva lassu a Yast (globalis beallito alkalmazas), es a csomagkezelo is (igaz, ezen valtoztatnak majd a kovetkezo 11-es kiadasra). Viszont az artwork az sokkal szebb. Sztem maradj az Ubinal.
-
dr_strange
senior tag
válasz
luciferc #7171 üzenetére
Azért ez ma már annyira nem pontos szerintem, tekintve, hogy a SuSÉt jó pár éve megvette a Novell, ami a GNOME ma egyik legnagyobb fejlesztője (pl. Miguel de Icaza, a projekt elindítója is Novell alkalmazott ma tudtommal).
Sok nagy, fizetős programot tervezel használni Linux alatt?
Aktív témák
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest