Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 9 módszer, hogy tovább bírja a telefonod (és 2 legenda, ami nem igaz)
- MWC 2026: Megmutatta a Vivo az X300 Ultrát
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Kephamos
üzenetére
nem a wlannal van gond, hanem hogy azonos alhálók között kellene a netet ovábbítani. valszeg egy iptables sor megoldaná, csak mint mondtam, gyors (értsd lusta
) voltam, hogy utánanézzek. majd Samynál utánalesünk, úgyis ott leszel. hardyt lehet, hogy a jövő héten kipróbálom, most semmi hangulatom ledúrni/dist-upgradelni egy beállt, jól működő gustyt. annyira nem jó nétegetni a 7"-os kijelzőt.(amúgy egy fonera megokosítására kell mindössze, és mint mondtam, valszeg egy jóképességű ip-tartomány-átírással meg lehet oldani, csak az egyiknél a default érték miatt nem lehet, a másiknál meg a lustaság akadályoz. márpedig a lustaság a fejlődés mozgatórugója).
egyszer nagyon régen találtam/ajánlottak egy orcátlanul egszerű programot/szkriptet pontosan erre a problémára, csak azóta már semmi nincs meg abból a gépből és a hozzá tartozó vackokból.
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) voltam, hogy utánanézzek. majd Samynál utánalesünk, úgyis ott leszel. hardyt lehet, hogy a jövő héten kipróbálom, most semmi hangulatom ledúrni/dist-upgradelni egy beállt, jól működő gustyt. annyira nem jó nétegetni a 7"-os kijelzőt.