Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Fotók, videók mobillal
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz
csinturi
üzenetére
A belkin nem n-es wifi valszín... Nekem legalábbis az N-es wifikkel volt gondom 10.04 alatt, a kernel nem támogatja, csak 2.6.35-től, a 10.04 alatt meg csak 2.6.32-es van alapból.. Sajna hiába raktam alá újabbat, azzal se ment, mivel nincs hozzá firmware ez alatt a rendszer alatt.
Megoldás: újabb ubi telepítése.. Legalábbis szerintem. De lehet jön valaki okosabb és megoldja neked

-
törölt tag
válasz
csinturi
üzenetére
system/administration/additional driver nekem megoldotta a gondot egy broadcom wifi kártyával nem akart egyből menni, az végigfutotta az eszközöket és felkínálta hogy aktiválja. netkapcsolat kell hozzá, de azóta is vígan hasít. magyar nyelven is valami hasonló progi kell legyen, nálam soha nem volt fent más csak angod

pontos típusod van? fuss a fentivel egy kört ha nem dob semmit akkor érdemes utánanézni.
Aktív témák
- BestBuy topik
- OpenMediaVault
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GTA VI
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gaming notebook topik
- Háztartási gépek
- Óra topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest