- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Március 17-én debütál az Oppo Find N6, fotókon a színváltozatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
Aktív témák
-
_seth_
veterán
Desktop telepítő, 6.10 egyenesen az ubuntu oldaláról (3,46GB).
Biztos kiírta és igaza is van csak elkényelmesedtem
De akkor is.... nagy meló lett volna az átméretezést megcsinálni... nem is átméretez hanem particiót töröl, a szabad helyből pedig ami ki van jelölve neki létrehozza a 2 particióját... ezt felénk nem átméretezésnek hanem inkább újraparticionálásnak hívják...
Noti nem noti hiába törölt 2 particiót is 1 átméretezése helyett bebootolni nem volt képes.... elsőnek 17 majd 24-es hibakóddal állt le a grub amit ugye saját maga telepít és konfigol a telepítés végén.... (2x telepítés után jött a 17-es kód vagy fordítva és az elsőnél? passz...)
Mindenesetre a C meghajtót még helyre tudtam állítani Hirens Boot CD-vel majd MBR rebuild és megy is...
Eddig jó tapasztalatom van a telepítős ubuntuval....
Suliban a tanár meséli, hogy milyen stabil... az én gépemen kb 10%-nál leáll a kis csík töltéskor... király...
Itthon is remekel...
Live Ubuntuval ha jól emlékszem nem volt ilyen gondom
Telepítés közben pedig amikor a wlan kártyát felismerte a notiban és elkezdte beállítani a hálózathoz már nagyon tuti rendszernek ítéltem meg.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SUSE Linux
- Google Pixel topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M3 13" WiFi 256GB! KÉK
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De akkor is.... nagy meló lett volna az átméretezést megcsinálni... nem is átméretez hanem particiót töröl, a szabad helyből pedig ami ki van jelölve neki létrehozza a 2 particióját... ezt felénk nem átméretezésnek hanem inkább újraparticionálásnak hívják...