Aktív témák
-
válasz
Kendek
üzenetére
Nem gondoltam komolyan, ellenben ha valóban _biztonsági_ másolatot akar a fontos dolgairól...
Amúgy írtam, ha minden igaz, hogy havi kb. egy ezresért ( $5 asszem) korlátlant adnak.Mondjuk olyan tárhelyet, ahol free több száz gigát adnak, hát.... Ha van, szóljatok

@bsanya : Rar kibontja parancssorból
unrar x filenév.part2.rar (
...ha minden igaz, ha az utolsót adod meg neki, akkor szépen megkeresi, hogy hol az eleje.
-
válasz
Kendek
üzenetére
Gondolom az eredeti játékok ott figyelnek lemezen, és csak a mentett állásokat akarja biztos helyen tudni.

Jelenleg külső merevlemeznél nem tudok jobbat elképzelni. Mondjuk zenék, filmek pótolhatók, nekem munkák, asszony munkái és a családi képek, videók, stb. van kimentve, pár programmal együtt. Játékból eredetit kell venni. Nem bonyolult, várni kell 1-2 évet, kész. Crysis maximum edition-t 990 Ft-ért vettem. De a teljes STALKER sorozat megvan, kb. 6000 Ft-ből, használtan. Unreal III: 2,5k, ET:QW 1500 pénz... Minek kalózkodni?viw: ha webes tárhelyed van, akkor szoktak lenni megkötések: pl. fileokat el lehet érni a honlapodról, fileméret X mb lehet maximum, ilyesmi. HA meg darabolni kell a zenéket, akkor nem éri meg a vesződést. Rapidshare, dropbox, ilyenek nem nézik a tartalmat, de a tárhely mérete erősen limitált.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi