Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Engem például baromira nem érdekelne ha a notebookom akár két órával is tovább üzemelne Windows alatt, ha egyszer én Ubuntuval akarom használni.
Ez engem sem érdekelne, mert nem megyek lakatlan szigetre vele. mindig van a közelben konnektor, Viszont a venti hangos búgás nagyon zavaró számomra.
Egyéblént L.T. is megmondta: hibás koncepció minden drivert a kernelbe pakolni. Csak dagad, csak dagad. Már így is túl nagy. Szerinte. De nem erről van szó, hanem arról, hogy ezt nem lehet folytatni a végtelenségig. Szerintem már dolgozik valami új megoldáson...

Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest