Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
aag
őstag
Hogy miért nem települ automatikusan - gondolom mert még annyira sem stabil, mint amit az Ubuntu fejlesztők be szoktak pakolnia tárolókba, így nincs fent az official tárolókban
Persze, lehet ezt gondolni, de aztán két hónap múltán, minden változtatás nélkül egyszercsak bekerül mégis. ismét-csak lehet mit gondolni: például azt, hogy vizsgálgatják-szagolgatják. De végül-is a frászkarika tudja mi történik...
Ha valaki valahol csinált belőle .deb csomagot, vagy feltette PPA-ba, akkor lehet neki örülni, ki lehet próbálni. Ha nem, akkor forrásból lefordítani.
Biztos-ami-biztos alapon én inkább várok. Nem tudom mennyire bölcs dolog, meg zavar is ez az egyharmaddal nagyobb terhelése az aksinak, de-hát a fene vigye el, várni kell. Vagy marad a főszerkesztő pecse. Csak azt meg nem tudom hogy kell csinálni és azt sem, hogy nincs-e véletlenül valami ellenjavallata a dolognak. Tudja valaki? Please!
-
Jaj már, de szenvedtek.

Itt vannak a hivatalos vanilla kernelek, az összes rc és stabil verzióból készítenek csomagot, hacsak valami hiba nem történik. Pontosan azoknak szánják ezeket akik mindig frisset akarnak használni, cserébe semmilyen Ubuntus javítást vagy patchet sem tartalmaznak. Éppen ezért van is úgy, hogy teljesen használhatatlanok.
Aktív témák
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest