Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Netfone
- iPhone topik
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
pinnacle
üzenetére
Igaz, magamból indultam ki. Én rászántam 1-2 hetet, hogy megszokja a unity-t, így kifejezetten előrelépés a 11.10. Bár itt már gtk3-as alapú a rendszer, és sok beállítási lehetőséget elvettek ezzel, de ez a Gnome Shell-re is igaz. Nekem jó a unity, aag-nek nem. Nem tudom h neked milyen preferenciáid vannak, de erre csak azt tudom mondani, hogy az alaptelepítésen kívül lehet használni több desktopot is: gtk3 alapú fallback, unity2d, gnome shell, xfce4, kde4, lxde. A natty ehhez képest: gtk2 alapú fallback, minimalista unity2d, xfce4, kde4, lxde
Nem mondom h way-to-go, de hacsak nincsen erős ellenérzésed az unity-vel szemben, akkor érdemes szoktatni magad a gondolathoz, hogy ez marad a default, és megpróbálod megismerni. Én így voltam a linuxal is, egy kerek hónapig birkóztam a megszokásaimmal, kde3-ról kezdtem, majd bepróbáltam a kde4-et, aztán rászoktam a gnome2-re, az xfce-et is használom néha, aztán átszoktam a unity-re, és tudom használni ezt is.
Aktív témák
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Óvodások homokozója
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Formula-1 humoros
- Minden ami Orange Pi
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- DELL Alienware 16X Aurora AC16251 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest