Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Na feltettem, de azon kívül, hogy leszedte egy rakás cuccomat, majd nagy nehezen visszarakattam vele (új VLC és SMplayer legalább lett), semmi eredmény, ugyanúgy nincs gyorsítás.
Most fordul a svn snapshot mplayer, --enable-vdpau -val, mert jobbat már nem tudok, kíváncsi vagyok, így elhiszi-e, hogy fent van a driver

@Sh4d0w : Meg a másik fajta, amikor van egy bajod, gúglizol, és van ugyan 25 féle ugyanolyan hiba, de más okkal. Ezeket végigzongorázod, majd jössz ide kérdezni, mert semmi sem segített.
Na amikor én kérdezek, akkor ez van
-
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest