- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
válasz
márNemKereső
üzenetére
Hát sajnos fogalmam sincs, hogy te hogyan állsz Linuxos témában, úgyhogy a részemről én ezt nem tudom megerősíteni. De ha azt mondod, akkor elhiszem, hogy csekély tudással rendelkezel.

(#39478) RBJ: Nem akartalak ám megbántan vagy ilyesmi, csak tényleg, hogy szinte teleszemeteled a problémáiddal a fórumot. Ezzel végül is nem is lenne baj, szívesen válaszolunk, de legalább törekedhetnél arra, hogy megértsd a rendszert, utánaolvashatnál alapdolgoknak. Ezt a launchpadot sem értem, látszik, hogy összekevered valamivel.
Amúgy meg igen, én azt gondolom, hogy akiben nincsen annyi akarat és elszántság, hogy megismerkedjen a rendszerrel és elsajátítsa a használatát, annak nem való az Ubuntu, mert csak szenvedni fog vele. Persze lehet ezt könnyen is használni meg túl is lehet komplikálni. Voltak itt olyanok akik az utóbbit űzték itt nagyiparban, csak közben nem tanultak semmit, hanem csak panaszkodtak. Én átlátom a lehetőségeket, tisztában vagyok a korlátokkal és ezekkel együtt fogadom el és használom az Ubuntut. Nem lehet bármit, nem lehet mindent megtenni, vannak bugok is, de semmi sem tökéletes.

(#39485) márNemKereső: Én, amatőr kérdésekkel? Az lenne a világvége ha előbb kérdeznék és utána keresném a választ.

Amúgy nyugodtan megkukkanthatod, hogy hány témát nyitottam az ubuntu.hu-n. -
aag
őstag
válasz
márNemKereső
üzenetére

-
n00n
őstag
válasz
márNemKereső
üzenetére
Nem tudom te hol állsz Linuxos tudás terén. De Kendek bőven a kevés tudás szintje fölött van. Olyanokban tudott már nekem segíteni, amiben itt a fórumon szerintem nem sokan vagy inkább senki.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Háztartási gépek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- EA Sports WRC '23
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bluetooth hangszórók
- Kedvcsinálót kapott az Avatar: Frontiers of Pandora - From the Ashes
- További aktív témák...
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő