Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
Aktív témák
-
Hovi
aktív tag
Pontosan erre a végkövetkeztetésre jutottam én is. Kipróbáltam a 11.04-et Unity-vel, KDE-vel. Nagyon nem jött be. A vas sem nagyon bírta. Aztán Feodora, majd a Mint. Na, a mint az majdnem megfogott, de végül is azt is elvetettem. Rá kellett jönnöm, semmi de semmi baj a 10.10-el. Csak hát az ember mindig ujjat vagy újítani akar. Ott tartok a 10.10-el, hogy már ne pofozgatom, hanem ténylegesen a munkámat végzem rajta. E-mai, böngészés, fényképek szerkesztése, néha egy kis home video szerkesztés. Egyszerűen tökéletes. Minden úgy működik rajta, ahogyan a nagykönyvben meg vagyon írva. Aszem, beleszerelmetesedtem.

Ahogyan fentebb is írták: mindent látok a főképernyőn: rendszer terhelés, hőfok, időjárás, a naptáram, stb. Csak az a fránya office ne hiányozna... Na, de ez csak egy negatívum. S van mellette rengeteg pozitívum is. A legjobb az egészben, ha mégis heggeszten támad kedvem, s nem jön össze valami (s általában nem jön össze) seperc alatt visszaállítok mindent a Rendszerment segítségével. Tehát számomra az Ubuntu 10.10 a Nr1.
S nem biztos, hogy csak user szempontból.
Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest