Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
ntomka
üzenetére
Éppen hogy arról beszéltem korábban is, hogy -- ahogy a plasmoidokban -- itt is elő fog jönni egy korábbira hajazó retro lencse, vagy indicator. Mondjuk én a lencsére tippeltem volna inkább, de a másik jött be. Újraimplementálták a gnome2-es menü applet-et immáron indicator keretei között. Még pár ilyen, aztán szépen a retropártiak visszaalakíthatják olyan bronzkorira steampunkos háttérrel az egész bubity-t

Csak azt nem értem, hogy eddig az volt a baj, hogy nem lehet testreszabni (vagy msképpen: összeb..ni), erre most itt egy újabb lehetőség visszatérni a jól megszokott menühöz, és megint csak sírás van... öccsém, nektek semmi se jó

Ja szokványos menü: a kde4 alap menüje kb semennyire nem volt szokványos, és afaik pár kisebb verzió után szültek bele az alapokba egy klasszikus menü plasmoidot, amit először nem is volt olyan egyszerű bevarázsolni a helyére, kellett pár törtverzió míg megoldották, hogy cserélhető legyen egy kattintással.
(#36601) aag kezdhetnéd a te gépeddel. Egyébként FYI a korábbi menü IS csak egy panel applet volt, és egyetlen érdemi előnye volt csak a jelenlegi indicatoros megoldáshoz képest: bárhová el tudtad helyezni. Indicatorral ezt -- talán csak egyelőre -- nem tudod megtenni.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Használt Bentech Smart bébigőr / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
- iKing.hu Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/256GB fekete használt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest