- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
#25954560 #36052 üzenetére
a cél a normál használat lenne. asszem kénytelen leszek korábbi verziót feltenni, azzal ment. csak a kérdés az, hogy azzal menni fog-e a tévékártyám (amíg ki nem próbálom, nem írok részleteket).
kerülőmegoldás: beteszek egy alternatív videokártyát. az a baj, hogy a gép agp-s, és a legerősebb, bele való kártya vagy egy ati x1300, amihez legutóbb se találtam drivert, vagy egy riva tnt2 m64, amivel régen szaggatott a tévélejátszás.
hogy még szebb legyen a dolog, egy másik gépen, amin lucid van, ott is gondok vannak. innen fel akartam tenni a 2.6.38-8 pae kernelt (4GB mem), erre az nvidia modul nem fordul le. a headers is fenn van, a dkms valamit szöszmötöl is (logot nem találtam róla), majd semmi. az nvidia modul nem készül el, és így nem igazán tudok előrelépni se.
mod: találtam ezt. ebből nekem az jön le, hogy az "eredeti" nvidia cucc nem jó hozzá, hanem frissíteni kell azt is. jól értelmezem? a jelenleg működő 2.6.32 rendszert nem akarom szétnyomni.
Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Vezetékes FEJhallgatók
- ANNO 1800
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő