Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
k810
aktív tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Wow!!! Nemtom mit csináltattál velem, de most megnyitotta és minden cuccom látszik!
Hálleluja, nagyon köszönöm a segítséget!!! Így 4 napos Linux használóként nem hittem volna, hogy ilyen hamar meglesz. 
Akkor most mára már csak egy kérdés: ugye átmenthetem a dolgaimat a Linux vinyóra, lényeg hogy mást ne csináljak XP vinyón, mert utána a vindóz nem tud mit kezdeni adott fájllal (ezt hallottam). Igaz? Hű így visszaolvasva nem annyira érthető...

Valamint XP alatt elérhető-e a Linuxos cucc vagy sem?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hálleluja, nagyon köszönöm a segítséget!!! Így 4 napos Linux használóként nem hittem volna, hogy ilyen hamar meglesz.