Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Aktív témák
-
k810
aktív tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Wow!!! Nemtom mit csináltattál velem, de most megnyitotta és minden cuccom látszik!
Hálleluja, nagyon köszönöm a segítséget!!! Így 4 napos Linux használóként nem hittem volna, hogy ilyen hamar meglesz. 
Akkor most mára már csak egy kérdés: ugye átmenthetem a dolgaimat a Linux vinyóra, lényeg hogy mást ne csináljak XP vinyón, mert utána a vindóz nem tud mit kezdeni adott fájllal (ezt hallottam). Igaz? Hű így visszaolvasva nem annyira érthető...

Valamint XP alatt elérhető-e a Linuxos cucc vagy sem?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Hálleluja, nagyon köszönöm a segítséget!!! Így 4 napos Linux használóként nem hittem volna, hogy ilyen hamar meglesz.