Hirdetés
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
válasz
upszilon
üzenetére
Nézd, az, hogy egy tűzfal 3 alapértelmezett láncán az ACCEPT a default policy, az vicc. Értem én, hogy cél olyan userek kiszolgálása is, akik csak használni akarják a rendszert, nem érteni hozzá, de ettől még a gyári konfigot nem érdemes konfignak hívni. Nem kell betojni, ettől még nem fogják ripsz-ropsz feltörni a rendszered, de ha lehetőség van úgy akadályokat gördíteni a crackerek elé, hogy az nekem nem okoz kényelmetlenséget (észre sem lehet venni), akkor miért ne? Márpedig a lehetőség adott, csak használni kéne, a rendszer telepítéskor megkérdezhetné, akarom-e a biztonságosabb beállításokat, vagy jó az ACCEPT?
Aztán persze lehet továbbfejleszteni az egész biztonsági témát fail2ban-nal, one time passwordökkel, AppArmorral, SELinuxszal and so on... de az már biztosan nem kezdő user téma.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4487
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs