- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ma még kedvezményesen szerezhető be a RugKing 5 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- Apple Watch
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
agemate
üzenetére
Várjunk csak, a windows indul, csak az ubi nem? Most esik le, hogy az ntldr-rel, kevertem.
Az kínos, de szerintem nem javíthatatlan. Live rendszerről indítani kell egy ubuntut, felcsatolni az image fájlt, amit a wubi csinált, chrootolni rá és egy grub installt nyomni. Ha nem volt rajta semmi fontos, nem volt nagyon beállítva vagy valami, lehet egyszerűbb újratelepíteni.
Amúgy sem vagyok ennek a wubinak a híve. Tényleg arra jó, hogy megnézze az ember kötetlenül, milyen a rendszer, hogy kezeli a hardverét, ilyesmi, de ha állandóan fenn akarja valaki tartani, akkor egy partíciót érdemes kiszemelni neki.
Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az kínos, de szerintem nem javíthatatlan. Live rendszerről indítani kell egy ubuntut, felcsatolni az image fájlt, amit a wubi csinált, chrootolni rá és egy grub installt nyomni. Ha nem volt rajta semmi fontos, nem volt nagyon beállítva vagy valami, lehet egyszerűbb újratelepíteni.
Amúgy sem vagyok ennek a wubinak a híve. Tényleg arra jó, hogy megnézze az ember kötetlenül, milyen a rendszer, hogy kezeli a hardverét, ilyesmi, de ha állandóan fenn akarja valaki tartani, akkor egy partíciót érdemes kiszemelni neki.