- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
Aktív témák
-
válasz
Nowhereman
üzenetére
A kérdésed erre irányult:
1/ Mondanám is a gondom: R3650agp zárt drájverrel csak a TVtime megy/a többivel akkora perec, hogy na/ az is akadozva 100%CPU leterhelés mellett!
megoldást tud valaki?/de olyat, amivel marad a 3D-s gyorsítás!Mondtam megoldást - mellesleg az egyetlent - a nyílt drivert. Azzal megmarad a 3D gyorsítás is, ennyi. Természetesen nem 8.04-el, hanem a legújabb kiadással, és ajánlatosan a legfrissebb kernellel és a xorg-edgers tároló felvételével használni - a maximális teljesítmény kicsikarása végett.
A 10%-aid nem tudom, hogy mire vonatkoznak, engem nem is érdekel különösebben. Az említett TORCS nevű játék simán elindul és lehet vele játszani nálam, tehát nem csak a Compizt lehet bekapcsolni.
Egyébként meg nem tudom mit vársz, vagy zárt, vagy nyílt, ennyi lehetőség van, vagy másik hardver.(#30345) PiciKenny: Videókaresz típusa? Ez úgy hangzik mint a Radeon HD5000-es szériával jelentkező probléma. Megoldás az, hogy a telepítés idejére egy másik kimeneten keresztül kötöd össze a monitorral a kareszt, esetleg az alternate telepítő segítségével telepítesz és helyreállítás módban az fglrx-et. De persze ez utóbbi csak ha tényleg erről a kártyáról van szó.
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kevés helyet hagyott a tápkonnektor körül a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 6
- Horgász topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest