Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Kendek
üzenetére
Elvileg van olyan a jobbkatt tulajdonságokban, hogy futtatás telepítőként vagy ilyesmi, az erre nem jó?
Vagyis remélem tod mire gondolok. 
Elvileg ez a legutolsó Stable.
Vagyis azt írja, hogy: "The stable version of the utilities requires Toshiba Laptop support either compiled into the kernel or as a loadable module. For 2.4.x series kernels this is located in the Processor type and features submenu, and for 2.2.x series kernels it is located in the General Setup menu. When you type "make install" the special device files required will be created if they do not already exist."
szerk.: Ha ez van benne, akkor ezt tettem fel. Mert felraktam, ami szoft. központban van. De ha ez más lehet, akkor felrakom. Hátha segít. Az előzőt eltávolítsam szoft. központban?
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagyis remélem tod mire gondolok.