Hirdetés
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
Aktív témák
-
rtom
senior tag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Próbálgattam, de nem 100%-os. Az Xrandr-nek meg kéne mondani, melyik monitor micsoda/kicsoda, de xrandr csak azt mondja, hogy screen0, ha ez nincs csak a desktop lesz nagyobb, de nem teszi ki a jobb oldalt a másik ijelzőre. Ezt a leírást nézegettem.
Aztán megpróbáltam a TwinView-al, ezzel már sikerült mindkét kijelzőt használni, de auto módban rosszul ismerte fel a felbontást, a TV-re tette ki azokat az infókat, amiket a monitoron szerettem volna látni (conky, tálca).
Na, majd holnap este folytatom, már kezd összeállni a fejemben, merre kéne tovább haladni (a Xorg.log maszolázgatása sokat segített).
Aktív témák
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- World of Tanks - MMO
- Okos Otthon / Smart Home
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-book olvasók
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi