- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Telekom mobilszolgáltatások
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
Aktív témák
-
pitipeti
csendes tag
válasz
blackmoto
üzenetére
Olyasmit nem tapasztaltál, hogy video lejátszás közben 10 perc után elsötétedik a kép?
Megnéztem nem a képernyőkímélő a hibás és nem is az energiagazdálkodási funkciók. Nem tudom, hogy még mi az ami kikapcsolhatja a monitort.
De az a gyanum, hogy a compiz buherálás tett be ennek is mint a felfüggesztett módnak.
Ja és a betöltéskori fekete képernyőhöz kapcsolódóan ezt találtam:
Blank screen with some ATI hardware
People with ATI display adapters may get a blank screen when loading X due to the driver being unable to initialize certain hardware. Upstream is working on it, and hopefully we'll be able to release an update for 7.10 soon after the release. In the meantime, add 'Option "LVDSBiosNativeMode" "false"' to the driver section of xorg.conf. Bug #132716
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest