Hirdetés
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Major Major
üzenetére
de. squashfs image van rajta fajlkent. viszont van valami trukk azzal, hogy ha fenntartottal helyet a sajat fajljaidnak es a modositasaidnak, akkor azok megmaradnak.
tehat ebben az esetben ugy kene mukodjon h squashfs kicsomagol, majd a fenntartott helyrol az ujabb ha letezik, felulcsap. merthogy a squashfs osszecsomagolasat nem csinalja meg kilepeskor.
rossz esetben akar upgrade kozben a fenntartott hely is betelhet, nemtom akkor mi tortenik -
FixY67
senior tag
válasz
Major Major
üzenetére
De, tképp a live CD-re épül(t) ( nem is volt teljesen világos, hogy hogy is képzelik a dolgot).
Ettől függetlenül az update valami olyasmit vert fejbe, amit nagyon nem kellett volna. Az általa kezdeményezett grub update-et ki is hagytam (amikor rákérdezett, hogy melyik drive-ra tegye, akkor azt mondtam, hogy egyikre sem), a dist-upgrade meg kernelből max. hozzátesz, de a régit nem szokta eltávolítani.
De annyira nem izgat a dolog, hogy mélységében utánamásszak, mi romlott el.Egyébként nekem arra kellene, hogy a notebookomról tudjak linuxot futtatni, abszolúte windows mentes környezetben, de a Vistát nem akarom kiirtani.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Major Major
üzenetére
Pontosan.
Aktív témák
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest