Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
válasz
FixY67 #20668 üzenetére
Nem, tényleg nem értem, miért beszélsz marhaságokat, ráadásul rossz példát mutatva a wannabeknek.
A Nagios system requirements oldalán ez van:
System Requirements
The only requirement of running Nagios is a machine running Linux (or UNIX variant) and a C compiler. You will probably also want to have TCP/IP configured, as most service checks will be performed over the network.
You are not required to use the CGIs included with Nagios. However, if you do decide to use them, you will need to have the following software installed...
1. A web server (preferrably Apache)
2. Thomas Boutell's gd library version 1.6.3 or higher (required by the statusmap and trends CGIs)Mivel itt sehol nem igénylik az Intrepidet, én javasolnám helyette a Hardy-t, mint 5 évig támogatott verziót (8.04). Nagios erre is simán felmegy, sőt, ha jól látom, plugin-gyűjtemény is van hozzá.
Aktív témák
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest