Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Honor Magic V2 - origami
- A Redmi Turbo 5-ben debütált a Dimensity 8500
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
body007
üzenetére
Naszóval, azthiszem megcsináltam mindent amire utaltál. Letöltöttem, felraktam, azzal megint felraktam. Mindent, a Jávát is. Mennek is mostmár az operával a Youtub-os filmek. Sajna az a videó amit mutattam, továbbra sem megy. Vajon mi lehet a különbség? Vagy mi az amit még fel kell tenni ennek az idétlen Operának, hogy méltóztasson úgy működni, ahogyan a Firefox alapból megy. (Őszintén megvallva kezdek berágni erre az operára.)
-
Stirlitz
senior tag
-
-
upszilon
őstag
válasz
body007
üzenetére
Ne haragudj, de ilyen feltételezett megoldásból már ezret kipróbáltam és eddig még egy sem jött be. Miután nem mondtad el, hogy az #18920-ban belinkelt videó neked tökéletesen fut Opera 10.1 alatt és mindez a friss telepítésű Ubi9.1-en, addig nem is hihetem el. Elegem van abból, hogy számolatlanul cseszem el az órákat feleslegesen mindenféle egyébként számomra semmire sem jó bővítményekre.

Aktív témák
Hirdetés
- Mini PC
- Energiaital topic
- Router gondok
- Apple asztali gépek
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- LG LCD és LED TV-k
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest