- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
Őőő nem tudtam hogy kell leszedni az atit gondoltam úgy ahogy felmegy.
Rendszer/Adminisztráció/Eszközmeghajtók ott deaktiváltam. Aztán reset és a Megjelenések menüben mindent le is vett alapra. Aztán megpróbáltem egy 9.4-nél korábbi Catalystot a sudoval terminálból de nem ment fel. Aztán 9.4-et ugyan azzal a paranccsal. Az felment->resetet nyomtam. Most próbáltagtom de eddig ahol villogott 1-2 perceket és fagyás közeli állapotba lassult a rendszer most csak 1-et villan és nincs lassulás.
Minden effektet visz megint extrán. De a Rendszer/Adminisztráció/Eszközmeghajtók na ott azt írja nincs aktiválva? Az gáz? Mi van ha aktiválom? Megint felteszi a 9.8-as drivert ami atom villog? Vagy marad ez?(#16903) Obi-1: Compizzal rég nem foglalkozok, most fel se tettem, mert örülnék ha alapba nem lennének megjelenítési gondok.

Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- Elektromos autók - motorok
- Napelem
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- T Phone 3 Pro 8/256 22 hónap Gari
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rendszer/Adminisztráció/Eszközmeghajtók ott deaktiváltam. Aztán reset és a Megjelenések menüben mindent le is vett alapra. Aztán megpróbáltem egy 9.4-nél korábbi Catalystot a sudoval terminálból de nem ment fel. Aztán 9.4-et ugyan azzal a paranccsal. Az felment->resetet nyomtam. Most próbáltagtom de eddig ahol villogott 1-2 perceket és fagyás közeli állapotba lassult a rendszer most csak 1-et villan és nincs lassulás.
Minden effektet visz megint extrán. De a Rendszer/Adminisztráció/Eszközmeghajtók na ott azt írja nincs aktiválva? Az gáz? Mi van ha aktiválom? Megint felteszi a 9.8-as drivert ami atom villog? Vagy marad ez?