Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Mobil flották
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Aktív témák
-
dark2
tag
Vladi, köszi a tanácsot!
Feltettem az smplayer frontendet. Továbbra is az x11 nevű videokimenettel ad képet a videolejátszás, de legalább jó a kép.
Ami viszont furcsa, az az, hogy minnél nagyobb képet jelenítek meg úgy szaggat egyre erősebben. Fordítva is igaz, ha zsugorítom a képet, akár dvd akár divx, úgy válik egyre folyamatosabbá a lejátszás. Vagyis teljes képernyősben se dvd se avi lejátszás nem megy, míg egy kb 640x320 vagy 720x360 körüli felbontásban még épp nézhető. Itt az lxde desktopon van egy processzor terheltség figyelő, illetve terminálban szoktam top paranccsal nézni az erőforrások állapotát és az említett felbontásoknál már 100% a proci terhelés. Tudom, nem egy szélvész ez a 800-as cerka+i810-es alaplap, de azért arra számítottam, hogy egy videolejátszással boldogul majd.
Vajh mekkora proci kellhet, hogy az 1280x1024-es monitorfelbontáson folyamatos legyen a lejátszás?
Még egyszer köszi a segítséget.
Aktív témák
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Viccrovat
- Milyen joysticket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- OLED TV topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest