Hirdetés
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Manga lányok és csupa képernyő a Nubia friss kagylótelefonján
- Apple iPhone 17 - alap
- Karácsonyi telefonajánló 2025
Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
Siriusb
üzenetére
Nekem is sokáig ugyanez volt, hogy XP alatt minden rendben, Linux alól pedig néhány helyen szinte soha nem működött (nagyon sok próbálkozásból egyszer-egyszer azért ment). A dhcp kliensváltás megoldotta.
(Amúgy fix IP-vel sem ment?)
Hosszútávon Gnome-ot soha nem használtam, így nem sokat tudok az alá írt segédeszközökről. Ha lesz rá időm, esetleg felteszek egy Ubuntut és megnézem onnan (nem ígérem, de talán...)
Nem tudom, esetleg melyik config fileban kéne keresni az alapértelmezett dhcp klienst.
Írj nyugodtan, remélem, sikerül megoldani.
sonar:
Én nem csináltam (Ubuntut sem nagyon telepítettem)
...de biztos kezeli... ha mást nem, swapon /dev/partíció megadása után.Nem tudom, a Grubnál mire kell ilyenkor vigyázni, hogy ne kelljen utólag szerkeszteni.
Azt gondolom, ha külön boot partíciód van, akkor semmi gondja nem lehet... kíváncsi lennék, ajánl-e fel valamit ilyen esetben a telepítő.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest