Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Telekom mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
valami nem jó, de a valknut is ezt csinálta
nem tud leszedni semmit mástól. még filelistát se. a routerben kellene valamit heggeszteni? próbáltam, hogy adtam neki ex has egy portot (10110), és azt kiengedtem, akkor se ment ssehova. úgy látom, upnp-t nem tud a progi. adjatok valami kiindulópontot, hogy merre induljak. elkapott a nosztalgia, dc-znék egy kicsit, a torrent túl személytelen 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- WiFi hiba? Internet szakadozik? Hálózati IT segítség
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem tud leszedni semmit mástól. még filelistát se. a routerben kellene valamit heggeszteni? próbáltam, hogy adtam neki ex has egy portot (10110), és azt kiengedtem, akkor se ment ssehova. úgy látom, upnp-t nem tud a progi. adjatok valami kiindulópontot, hogy merre induljak. elkapott a nosztalgia, dc-znék egy kicsit, a torrent túl személytelen