- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Jester01
veterán
A kézi próbálgatás és a ciklusos dolog ugyanaz. A kártyád típusát ismerjük, a linken lévő lista alapján card=8 opció a helyes. Csak a tunert kell variálni. Ha van kompozit/s-video bemeneted (no meg megfelelő jeled) akkor a tuner nélkül már kipróbálhatod, hogy működik-e a kártya. A tuner csak az antennabemenet használatához kell, ebben segít a ciklus, mivel végigpróbálja az összes lehetőséget. Célszerű még egy kiíratást is beletenni, hogy le tudd olvasni mi a helyes tuner kód ha megvan a működő. Ilyesformán:
for i in $(seq 0 69);
do
rmmod tuner saa7134
modprobe saa7134 card=8 tuner=$i
echo "tuner=$i"
sleep 1
tvtime
doneEz a ciklus a tvtime progit használja ellenőrzésre, tehát azt telepítsd fel előtte, vagy cseréld ki az általad használt tv program nevére.
Ugyanakkor a próbálgatás elkerülhető, ha megnézed nem írtak-e típusszámot a tunerre a kártyán (tipikusan a fémdoboz).
Teletextre annó én az alevt programot használtam, nem tudom manapság mi a helyzet, én már egy ideje átálltam digitális műholdvételre (skystar2 kártya, vdr progival).
Sok sikert!
Aktív témák
- Jogász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Arc Raiders
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest