Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
ati888
üzenetére
Szia!
Én is kezdő vagyok e téren ,de ezt az írást követve símán fel tudod tenni és további hasznos dolgokat is megtudhatsz ami alap szükséglet a mindennapokban.
Telepítés végeztével az újraíndítás útán a "frissítés kezelő" által tett ajánlottakat feltettem.
Újabb újraíndítás követöen a "zárt meghajtók"-ra kattintva endedélyezheted a grafikus kártyád ( amit alapból felismer a rendszer ) ekkor letölti és telepíti a driverét,újraíndítás és kész.(ez a két alkalmazás ott fog visítani a fenti panel gyorsínditó tárában) Vagy pár hsz.-al fentebb olvashatod a "Envyng" telepítésének menetét a vga karidhoz.Internetet nem kell állítgatni (bár én routeren keresztül kapcsolódom) ,raktam már fell régebbi p3-as gépre is ,wifi-s adapterrel ahol a kötelező adatok megadása útán müködőképessé vált netkapcsolat,pedig nem vagyok valami pcguru.
Bíztos sikerül,sok sikert!
Ha tévedtem volna, hozzáértők javítsanak !
Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Linux kezdőknek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Anime filmek és sorozatok
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- New World - az új Amazon MMORPG
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest