Hirdetés
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Még nem engedte el a Vivo az X200-as szériát
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
dbius
veterán
/usr/lib/opera/plugins=1
/usr/lib/mozilla/plugins=1Ezt a kettőt szerkeszd át és írd át az 1-et 0-ra. Így elméletileg az opera CSAK a /usr/lib könyvtárban lévő flashplugin-nonfree-t fogja használni.
"Namost a rejtett fájlok megjelenítése engedélyezve van, mégse látok lib könyvtárat se. Már megint nem értem."
Megkérdezhetem, hogy mivel böngészed a géped, milyen fájlkezelővel? gnome általában nautilus-t használ erre a célra. A nautilusban úgy tudod a linux gyökérkönyvtárát megnézni, hogy a nautilus ablakának bal oldalán lévő places panelen a file system-et választod ki. ott már látni fogod usr könyvtárat, abban pedig a lib könyvtárat.
A nautilusban külön kell beállítanod, hogy mutassa a rejtett fájlokat, és ezt követően újra kell indítani, hogy ténylegesen mutassa azokat is.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest