Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Aktív témák
-
bsh
addikt
üdv
egy problémám lenne, illetve nem is olyan nagy probléma, de ha van rá megoldás, akkor szívesen megbütykölném a rendszert...
szóval az lenne, hogy a szerveremen állandóan futnak a torrentek (azureus 2.5.0.4), és főleg feltöltögetek, a feltöltési sávszélességem szinte mindig maxon ki van hajtva.
ilyenkor ha pl. távolról be akarok lépni a szerverre, mondjuk vnc-vel, vagy ssh-val vagy ftp-vel vagy akárhogyan, akkor ugye iszonyat lassú minden, mivel a torrent fogja a sávszélességet.
olvasgattam, hogy valahogyan lehet traffic control-al (tc) prioritásokat beállítani a különféle programokhoz, de még csak azt tudtam elérni, hogy sfq queue-t állítottam be, így egyenlő arányban osztja fel a sávszélességet a különféle programokhoz.
ez még nem az igazi, de jobb, mint a semmi. én azt szeretném, hogy a torrentek alacsony prioritást kapjanak, azaz ha nincs más program, ami használja a sávszélességet, akkor menjenek maxon, de viszont ha pl. felmegyek a gépre vnc-vel, olyankor a vnc kapjon annyi sávszélességet, amennyit csak akar, és olyankor a torrentek csak a fennmaradón fussanak.
ezt meg tudom valamilyen queue-vel csinálni, és ha igen, hogyan?ja és az azureusban van "auto speed", ami pont ezt csinálná, de az valahogy nekem nem működik rendesen.
Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- World of Tanks - MMO
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- Milyen processzort vegyek?
- Google Chromecast topic
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest