Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Aktív témák
-
gsc73
aktív tag
válasz
Geller72
üzenetére
Szia!
(nagyon pörög itt minden....és ez jó, csak én lassabb vagyok)
HW jó,teszteltem a boot cd-vel: MEM, HDD, és próbáltam másik ODD-vel is.A 10.04-es boot menüben az első pont valami Try ubuntu,amit kis is próbáltam,és elég jól ment, ezért úgy gondolom,hogy menne azon a vason.
Ha jól értem, akkor lenne két másik alternatíva:- Lubuntu (ez tetszik)
- Debian Woody. (ennek van grafikus felülete? nem túl bonyolult?)Én azért a windows-hoz vagyok szokva (fő gépeken az is marad, ez olyan hobbi,ismerkedés) és nem is kívánok nagyon mélyen belemenni a linux lelkébe: kernel fordítgatás, parancssoros mókák, csak ha nagyon muszály......"Nagyjából" valami olysamit szertnék, hogy CD be, op. rendszer fel, ismerkedik......persze tudom,hogy néha vadászni kell dolgokat,meg azért nem vagyok teljesen kezdő az IT világban, de szálmalomharcot nem szeretnék vívni.....remélem jól fejeztem ki magam)
hcl: nem akarok tuningolni, ez nálam alap. Így gyártották, így stabil, ha működni fog ok, ha nem,más utat választok.
Azt is olvasom,hogy a linux közösség nagyon segítőkész,és az első pillanatban is tapasztaltam ezt, így remélem,hogy nem sokára a működő rendszerrel kapcsolatos kérdésekkel fordulhatok hozzátok. Persze a google a jóbarátom,de az "élő" szó,gyakran többet segít.
Üdv: g.
Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Okos Otthon / Smart Home
- Hobby rádiós topik
- Alkoholista nevelde
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Padavan firmware
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest